Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Tredun jatkuva haku uudistuu

Julkaistu 30.10.2019 8.48

Tervetuloa hakemaan ja opiskelemaan Treduun! Hakeminen ammatillisiin perustutkintoihin on entistä helpompaa ja joustavampaa. Ohjaus- ja hakupäiviä tullaan järjestämään säännöllisesti Tredussa. Ensimmäiset ohjaus- ja hakupäivät järjestetään 5.11. ja 6.11. Ilmoittautuminen joko klo 8.30 tai 12.30 Sammonkadun toimipisteessä (os. Sammonkatu 45, ala-aula).

Komapssin reunoilla lukee ohjaus- ja hakupäivät
 

Ohjaus- ja hakupäivät ovat juuri sinulle, joka haluat suorittaa ammatillisen perustutkinnon, tutkinnon osan tai haluat vaihtaa alaa. Hakeminen tapahtuu saapumalla paikalle ohjaus- ja hakupäivään. Tutustu marraskuun koulutustarjontaan: www.tredu.fi -> Hakeudu -> Ohjaus- ja hakupäivät. Haussa olevat koulutukset päivitetään sivustolle viikkoa ennen ohjaus- ja hakupäivää.

– Ohjaus- ja hakupäivässä on paikalla opinto-ohjaaja, jonka kanssa käydään henkilökohtainen ohjauskeskustelu ja tehdään hakemus. Tarvittaessa päivän aikana tehdään suomen kielen ja matemaattisten valmiuksien kartoitus, opinto-ohjaaja Tiina Hevonkorpi kertoo.

Tieto valinnasta tulee sähköpostilla kolmen viikon sisällä ohjaus- ja hakupäivästä.

Kysy lisää: TreduNavi -hakupalvelu, tredu.haku(at)tampere.fi, puhelin 040 170 5649

Voit laajentaa ammatillista osaamista perustutkinnon hankkimisen jälkeen hakeutumalla ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin: www.tredu.fi -> Etsi koulutusta tai olemalla yhteydessä TreduNavi -hakupalveluun.


Teksti Päivi Valkama

Kuvat Moira Åkerman