Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Nokian kaupunki, Ylöjärven Yrityspalvelut ja Tredu yhdistävät voimansa työpaikkatoreilla

Julkaistu 4.3.2019 7.00

Nokian kaupunki ja Tampereen seudun ammattiopisto Tredu järjestävät Työpaikkatori Nokialla -rekrytointitapahtuman keskiviikkona 6.3. klo 12–17 K-Citymarket Nokian tiloissa. Ylöjärven Yrityspalveluiden kanssa yhteistyössä järjestettävä Työpaikkatori Yöjärvellä -tapahtuma järjestetään Kauppakeskus Elossa 13.3. klo 12–17.

Työpaikkatorilla kohtaavat työnhakijat, kesätyönhakijat, työnantajat sekä rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritykset.

Työpaikkatoreille osallistuu useita pirkanmaalaisia työnantajia ja tarjolla on monipuolisesti koko- ja osa-aikaisia työpaikkoja sekä työpaikkoja kesäksi 2019. Lisäksi tapahtumassa on mahdollisuus tutustua työkokeiluun sekä kuntouttavaan työtoimintaan.

– Nokian työpaikkatorilla ovat mukana muun muassa Purso Oy, Alma Manu Oy, A-lehdet, Nokian Väliasema ry ja Tampereen seudun ammattiopisto Tredu. Työntekijäehdokkaiden kannattaa valmistautua esittelemään lyhyesti itsensä ja kertomaan omista vahvuuksistaan. Mukaan kannattaa ottaa myös kopioita omasta CV:stä, kertoo yrityskoordinaattori Tiina Rinne-Järvensivu Nokian kaupungilta.

Rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksiä on tapahtumassa mukana useita, kuten esimerkiksi Adecco, Enjoy, ja Suomen Henkilöstötalo. Työpaikkatorilta saa tietoa myös Nokian kaupungin kesätyöpaikoista ja kesätyösetelistä. Työpaikkatori on sekä työnantajille että työnhakijoille maksuton tapahtuma.

– Vielä mahtuu mukaan pari, kolme yritystä. Työpaikkatori tarjoaa hienon mahdollisuuden löytää uusia osaajia ja lisävahvistusta kesän ajaksi tai pidemmäksikin aikaa. Yhden päivän aikana voi tavata tehokkaasti lukuisia työntekijäehdokkaita, vinkkaa Rinne-Järvensivu.

Työpaikkatori Ylöjärvellä -tapahtumassa ovat mukana muun muassa Sofiakylä, Jyllin Kodit, Koski Hoiva, Demarinuoret, Nauha ry, ISS Palvelut, Adecco, Rekrydiili, A-Lehdet, ENJOY, Alma Manu, Nokian Väliasema ry ja Suomen Henkilöstötalo. Ylöjärven työpaikkatori järjestetään kauppakeskus Elossa 13.3. klo 12–17.


Lisätietoja

Yrityskoordinaattori
Sami Hasila
puhelin +358504418819
sähköposti if.erepmat@alisaH.imaS