Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Taitaja2019-ammattitaitokilpailussa menestyneet koulutuksenjärjestäjät palkittiin – Tredu kolmen parhaan joukossa

Julkaistu 17.10.2019 14.07

Menestymiseen kilpailuissa on tarvittu opiskelijoiden ja henkilöstön yhteistä panostusta, josta Tredu kiittää lämpimästi kaikkia osallistuneita.

 

Kuva: Tredun ammatillisen koulutuksen johtaja Outi Kallioinen (vas.), kilpailujohtaja Kyösti Lehtonen ja lehtori Katja Aaltonen.

Tredu sai pronssia Taitaja2019-ammattitaitokilpailussa menestyneiden koulutuksenjärjestäjien palkitsemisessa torstaina 17.10. ammatillisen koulutuksen seminaarissa Helsingin Paasitornissa. Seminaarin järjestäjänä toimi opetus- ja kulttuuriministeriö. Ensimmäiselle sijalle ylsi Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria ja toiseksi sijoittui Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia. Palkinnot jakoivat toiminnanjohtaja Eija Alhojärvi Skills Finland ry:stä, opetusneuvos ja Skills Finland ry:n puheenjohtaja Seija Rasku opetus- ja kulttuuriministeriöstä sekä ylijohtaja Mika Tammilehto opetus- ja kulttuuriministeriöstä.

Taitaja2019-kilpailussa Tredu sai sekä mitaleita että pistesijoituksia. Kultaa tuli painotuotteen suunnittelusta, hopeaa CAD-suunnittelusta ja painotekniikasta sekä pronssia asiakaspalvelusta ja myynnistä sekä taloushallinnosta. Kuljetuslogistiikasta sekä koneenasennuksesta ja kunnossapidosta saavutettiin hopeaa ja pronssia. Pistesijoituksia eri lajeista kertyi 13. Tredu on menestynyt kilpailuissa aiempinakin vuosina:

– Tredu voitti Taitaja2018-kilpailussa kultaa, ja vuosina 2016 ja 2017 olemme päässeet pronssille. Kilpailut kehittävät opiskelijan ammatillista kasvua ja haastavat hakemaan omia rajojaan huippuosaajina, toteaa Tredun kilpailujohtaja Kyösti Lehtonen.


Lisätietoja

Kilpailujohtaja
Kyösti Lehtonen
puhelin +358505114007
sähköposti if.erepmat@nenotheL.itsoyK


Teksti Tredu viestintä ja markkinointi