Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Urheilijoiden ammatillisen koulutuksen uranuurtajalle Pekka Niemelle opetusneuvosarvonimi

Julkaistu 18.11.2019 13.00

Ammatillisen koulutuksen lehtori ja olympiamitalisti Pekka Niemelle on myönnetty opetusneuvosarvonimi. Ammatillisen koulutuksen ja erityisesti ammatillisen urheilijakoulutuksen saamaa huomionosoitusta juhlistetaan Tredussa Pedatorilla to 21.11.2019 klo 12 Hepolamminkatu 10, Tampereella.

Pekka Niemi on toiminut pitkään Tampereella ja Pirkanmaalla ammatillisessa koulutuksessa apulaisrehtorina, erityisopettajana ja urheiluvalmentajana. Hän oli mukana starttaamassa urheilijoiden ammatillista koulutusta 80-luvun loppupuolella. Oman, painonnoston olympiamitaliin huipentuneen, urheilu-uransa jatkoksi Pekka Niemi on valmentanut menestyksekkäästi urheilijoita maajoukkue- ja seuratasolla sekä Tampereen urheiluakatemian urheiluohjelmassa. Hän on aina kannustanut ja tukenut opiskelijoita, urheilijoita sekä urheilutoimijoita saavuttamaan tavoitteensa. Hän on pitänyt erittäin tärkeänä, että opetusministeriön myöntämä urheilijoiden ammatillisen koulutuksen tehtävä hoidetaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Pekka Niemi oli vuonna 1986 silloisen Pirkanmaan ammattikoulun apulaisrehtorina vahvasti myötävaikuttamassa ja käynnistämässä urheilijoiden ammatillista koulutusta koko maassa sekä omassa oppilaitoksessaan. Nykyisin urheilijoiden ammatillista koulutusta Suomessa toteuttaa 15 oppilaitosta.

Kutsu median edustajille

Tervetuloa tapaamaan Pekka Niemeä Pedatorille

Tredu juhlistaa Pekka Niemelle myönnettyä opetusneuvosarvonimeä Pedatorilla

to 21.11.2019 klo 12.00 Hepolamminkatu 10, A-rakennus, liikuntasali, Tampere.

Opetusneuvos Pekka Niemi sekä ammatillisen koulutuksen johtaja Outi Kallioinen, urheilukoordinaattori Juha Hämäläinen ja urheilijoiden opinto-ohjaaja Ulla Haavikko ovat median tavattavissa Hepolamminkadun kahvilassa to 21.11. noin klo 12.15 alkaen, Pedatorin avauksen jälkeen. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Tapaamispaikka on Hepolamminkatu 10, Tampere, L-rakennus, Tredun kahvila, lammenpuoleinen nurkkaus.

"Ilo oppia ja osata" on vuoden 2019 Pedatorin teemana. Pedatori on Tampereen seudun ammattiopisto Tredussa vuosittainen järjestettävä pedagogisen kehittämisen ja verkostoitumisen tapahtuma. Tapahtuma on suunnattu henkilöstölle, opiskelijoille sekä yhteistyökumppaneille.


Lisätietoja

Urheilijoiden ammattillinen koulutus ja Pekka Niemen merkitys Suomen ammatilliseen urheilijakoulutukseen
Tredun urheilukoordinaattori
Juha Hämäläinen
puhelin +358503030776
puhelin 050 303 0776
sähköposti if.erepmat@nenialamaH.ahuJ

Pedatori
Kehittämispäällikkö
Tiina Kauma
puhelin 050 577 0461
sähköposti if.erepmat@amuaK.aniiT