Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Uusi kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto alkaa Tredussa maaliskuussa

Julkaistu 16.1.2019 14.52

Koulutus alkaa 7.3.2019. Haku tutkintoon on jo käynnissä ja avoinna 4.2.2019 klo 14 saakka.

Tutkinto jakautuu kolmeen eri osaamisalaan, jotka ovat Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen osaamisala, perhepäivähoidon osaamisala ja kasvatuksen osaamisala.

Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja osallistuu eri-ikäisten ihmisten kasvatuksen ja toimintakyvyn tukemiseen ja ohjaamiseen. Hän osaa edistää oppimista yhdessä opettajan ja muun opetushenkilöstön kanssa. Aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksessa hän kykenee työskentelemään itsenäisesti ja suunnitelmallisesti.

Perhepäivähoitaja tekee monipuolista, lapsen tarpeista lähtevää varhaiskasvatusta ja toimii vastuullisena kasvattajana. Hän suunnittelee ja toteuttaa tavoitteellista varhaiskasvatusta yhteistyössä perheiden ja muun yhteistyöverkoston kanssa.

Kasvatuksen osaamisalan asiantuntija kykenee toimimaan uusimpien kasvatus- ja ohjausalan tavoitteiden ja säädösten mukaisesti erityisesti varhaiskasvatuksessa. Hän osaa hyödyntää monipuolisesti erilaisia työmenetelmiä ja kykenee toimimaan vaativissakin ympäristöissä moniammatillisessa yhteistyössä.

Lisätietoja ja hakeutumislinkki löytyy Tredun verkkosivuilta. Avaa valikko Haku 7.3.2019 alkavaan koulutukseen.


Lisätietoja

Koulutussuunnittelija
Hannele Majamäki
puhelin 050 541 5721
sähköposti if.erepmat@ikamajaM.elennaH