Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Etsimme koulutuspäälliköitä ja tuntiopettajia töihin Treduun

Julkaistu 15.4.2019 14.31

Tampereen seudun ammattiopisto Tredussa on tällä hetkellä avoinna neljä koulutuspäällikön ja viisi tuntiopettajan paikkaa. Koulutuspäälliköiden virat ovat vakinaisia. Tuntiopettajien paikoista neljä on vakinaista ja yksi määräaikainen.

Hervannan kampukselle Hepolamminkadun toimipisteeseen haetaan yhtä (1) yhteisten aineiden koordinoinnista vastaavaa koulutuspäällikköä ja Koivistontien toimipisteeseen yhtä (1) muun muassa rakennetun ympäristön koulutuksesta vastaavaa koulutuspäällikköä.

Kaksi muuta haussa olevaa koulutuspäällikön paikkaa ovat Kalevan kampuksella Lempäälän toimipisteessä ja Pyynikin kampuksella Santalahdentien toimipisteessä.

Kaikki koulutuspäälliköiden virat ovat vakinaisia ja ne täytetään 1.8.2019 alkaen.

Hepolamminkadun toimipisteeseen etsitään määräaikaista laboratorioalan ammattiaineiden tuntiopettajaa ajalle 1.8.2019–31.7.2010. Samalle ajanjaksolle on avoinna myös av-viestinnän tuntiopettajan paikka Mediapoliksen toimipisteellä.

Koivistontien toimipisteeseen haetaan puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan vakituista tuntiopettajaa 1.8.2019 alkavaan virkaan ja määräaikaista saman alan opettajaa ajalle 1.7.2019–31.7.2020.

Sammonkadun toimisteessä on avoinna vakituinen äidinkielen ja suomi toisena kielenä tuntiopettajan haku 1.8.2019 alkavaan virkaan.

Lisätiedot, hakuohjeet ja kaikki Tampereen kaupungin avoimet työpaikat löytyvät kaupungin rekrysivulta.