Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Tredu kouluttaa Tampereen ratikan liikenteenohjaajat

Julkaistu 16.12.2019 14.25

Oletko sinä lajisi ensimmäinen Tampereen ratikan liikenteenohjaaja? Tampereen seudun ammattiopisto Tredu kouluttaa yhteistyössä VR:n kanssa kymmenen liikenteenohjaajaa. Koulutukseen sisältyy myös raitiovaunun kuljettajan pätevyys.

- Liikenteenohjaajakoulutus on suunniteltu ja tullaan toteuttamaan yhteistyössä VR:n kanssa. Koulutusohjelma ja -sisällöt ovat liikenteenohjaajan työtehtävien mukaisia kokonaisuuksia, kertoo logistiikka-alan koulutuspäällikkö Matti Heikkilä.

Liikenteenohjaajat vastaavat ratikkaliikenteen sujuvuudesta kokonaisuudessaan sekä henkilöstön työvuoroista. Liikenteenohjaajien työhön kuuluu lisäksi raiteiden kunnossapitotyön toteutumisesta huolehtiminen. Osa liikenteenohjaajista toimii myös tiimiesimiehenä tai -kouluttajana.

Koulutus alkaa toukokuussa 2020 ja kestää noin 1 vuoden.

Tervetuloa rekrytilaisuuteen 17. joulukuuta!

Tervetuloa kuulemaan lisää koulutuksesta ja liikenteenohjaajan työstä avoimeen rekrytointitilaisuuteen 17.12.2019 Tampereen seudun ammattiopisto Tredun auditorioon Hervantaan (Hepolamminkatu 10) klo 16.00–18.00! Paikalla on VR:n, Tampereen Raitiotie Oy:n, Tredun ja Tampereen kaupungin edustajia, joita medialla on myös mahdollisuus haastatella.

Liikenteenohjaajien haku aukeaa 17.12.2019 Ulkoinen linkkiVR:n verkkosivuilla ja on auki 10.1. saakka. Sivulta löytyy myös tarkemmat hakuvaatimukset sekä –ohjeet.

Ratikkaliikennöinnin alkaessa elokuussa 2021 Tampereen Ratikka työllistää yli sata työntekijää sekä lukuisia alihankkijoita, jotka yhdessä takaavat liikenteen sujuvuuden. Ratikoiden kuljettajat ja liikenteenohjaajat työskentelevät VR:llä. Ensimmäisenä rekrytoidaan Ulkoinen linkkiliikenteenohjaajat ja myöhemmin keväällä Ulkoinen linkkikuljettajat .


Lisätietoja

Koulutuspäällikkö
Matti Heikkilä
puhelin 040 806 2371
sähköposti if.erepmat@alikkieH.S.ittaM