Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Tredulle ja Voimialle kunniamaininta tämän vuoden oppisopimuskilpailussa

Julkaistu 5.11.2020 9.49

Palkitut tahot ja kunniamaininnan saajat julkistettiin Suomen oppisopimusosaajat ry:n webinaarissa 4.11.2020. Kunniakirjat on allekirjoittanut opetusministeri Li Andersson.

 

Tämän vuotisessa ”On aika palkita tekijätyypit” -kilpailussa haettiin vuoden 2020 parasta oppisopimusopiskelijaa, työnantajaa, työpaikkaohjaajaa, mentoria sekä yrittäjä-oppisopimusopiskelijaa. Suomen Oppisopimusosaajat ry:n hallitus valitsi yhdessä valintaraadin kanssa palkintojen ja kunniakirjojen saajat koulutuksenjärjestäjien lähettämistä ehdotuksista. Raati totesi, että kilpailu oli tänäkin vuonna kovatasoinen.

Vuoden 2020 työnantaja -palkinto jaettiin kahdessa kategoriassa: alle 20 henkilöä työllistävä yritys ja yli 20 henkilöä työllistävä yritys. Lisäksi yli 20 henkeä työllistävien työnantajien sarjassa annettiin kaksi kunniamainintaa, joista toisen nappasivat kilpailuvideollaan Pirkanmaan Voimia Oy ja Tredu.

Toimivaa yhteistyötä isolla volyymilla

Voimian ja Tredun yhteistyö oppisopimusten osalta on alkanut jo 2007, jonka jälkeen opiskelijoita on ollut Tredussa joka vuosi. Voimian palkkalistoilla on noin 700 henkilöä ja rekrytoinneissa on usein tarjottu ensin vakituinen työpaikka ja sitten mahdollisuus osallistua oppisopimuskoulutukseen.

- On hienoa, että koulutuksia on voitu räätälöidä meidän tarpeisiimme joustavasti, kertoo Katriina Bergmann, Pirkanmaan Voimian henkilöstöasiantuntija.

Parin viime vuoden aikana reilu 80 voimialaista, eli enemmän kuin joka kymmenes voimialainen on osallistunut Tredun oppisopimuskoulutuksiin.

- Olemme todella ylpeitä opiskelijoistamme, iloitsevat Bergmann ja puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan opettaja Taina Malmilehto.

Katso Tredun ja Voimian kilpailuvideo Ulkoinen linkkiTredun YouTube-kanavalta

Onnittelut voittajille!Lisätietoja

Oppisopimuspäällikkö
Liisa Klinge
puhelin 050 540 5309
sähköposti if.erepmat@egnilK.asiiL


Teksti Kaisu Paloheimo