Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Tredussa opiskellaan myös kesällä - yleiskatsaus kesäajan opintoihin

Julkaistu 2.6.2020 13.37

Tredussa opiskellaan ympäri vuoden, myös kesällä. Kesällä 2020 opinnot toteutetaan pääosin etänä. Kesäopintoja on tarjolla Treduun kevään 2020 yhteishaussa sekä 20.4.–6.5. jatkuvassa haussa valituille uusille opiskelijoille, jatkaville opiskelijoille sekä mm. täydennyskoulutusta suorittaville.

Uudet opiskelijat

Peruskoulun päättäneillä, yhteishaussa Treduun valituilla uusilla perustutkinto-opiskelijoilla sekä 20.4.–6.5. jatkuvassa haussa valituilla opiskelijoilla on mahdollisuus aloittaa verkko-opinnot 22.6. alkaen. Aloittaville opiskelijoille on koottu ohjeet Ulkoinen linkkikesäopinnot -sivuille.

Lisätietoja
Ritva Rapatti
puhelin 050 513 6600
sähköposti if.erepmat@ittapaR.avtiR

Jatkavien opiskelijoiden kesä

Jatkavat opiskelijat suorittavat kesäopintoja omien suunnitelmiensa mukaan. Ammatillinen koulutus kulkee työelämän rinnalla, joten opiskelijat edistävät HOKSin mukaisesti opintojaan myös kesällä työelämän aikataulujen mukaisesti. Jatkavien kesäopinnoissa auttaa OMA-opettaja. Kesällä voi suorittaa opintoja kesätöiden ohessa, tehdä rästejä, suorittaa puuttuvia näyttöjä, tehdä verkkokursseja tai edistää opintoja työssäoppimisjaksoilla. Kesäajan arvioinnit tehdään elokuussa.

Lisätietoja: OMA-opettaja

Täydennyskoulutukset ja kurssit sekä koulutukseen hakeutuminen kesällä

Tredussa alkaa myös kesällä muutamia koulutuksia. Voit etsiä koulutustarjontaa Ulkoinen linkkiTredun sivuilta .

Tredun ohjaus- ja hakupäivät järjestetään sekä kesä- että heinäkuussa, jolloin voit hakea syksyllä alkaviin perustutkintoihin, osatutkintoihin ja Valma-koulutukseen. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen, jolloin opinto-ohjaaja ottaa sinuun yhteyttä.

Ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin haetaan tutkintoalan kotisivuilla olevien hakulinkkien kautta. Koulutustarjonta on esitelty Ulkoinen linkkiAikuiskoulutuskalenteri syksy 2020 :ssa

TreduNavi hakupalvelu
sähköposti if.erepmat@ukah.udert
puhelin 040 170 5649

Kesällä opiskellaan pääosin etänä

Etäopetussuositus on yhä voimassa heinäkuun loppuun saakka niissä opinnoissa, joissa se on oppimistavoitteiden ja käytännönjärjestelyjen kannalta mahdollista.

Lähiopetuksessa ryhmäkokoja rajoitetaan ja opetustilojen väljyydestä huolehditaan. Opiskelijoita ja henkilökuntaa muistutetaan huolellisesta hygieniasta ja turvaväleistä.

Hyvä tietää Tredun kesäajasta

Toimipisteiden vahtimestarien tavoitettavuusnumerot löytyvät Ulkoinen linkkiTredun toimipisteet -sivuilta.

Ravintolapalvelut
Tredun toimitiloissa toimivat ravintolat ovat kesän ajan kiinni. Mikäli opiskelija velvoitetaan saapumaan opiskelemaan oppilaitoksen tiloihin, maksetaan ateriakorvaus.

Tieto- ja kirjastopalvelut
Tredun kirjastot ovat auki kesäkuussa 1.–12.6. Kirjastopalvelut palvelevat lisäksi 15.6.–26.6. etänä verkossa. 29.6.–31.7.2020 kirjastot ovat suljettuina. Kirjastojen tarkemmat aukioloajat ja tiedot kesäajan asioinnista löydät TOKI-verkkokirjaston sivuilta.

TOKI-verkkokirjastot
sähköposti if.erepmat@otsajrikikot
puhelin 044 486 3842

Opiskeluterveydenhuolto

Kesän 2020 aikana Tampereen opiskeluterveydenhuollossa ei ole sulkua. Viikoilla 27–31 toiminta on kuitenkin supistettua ja vain kiireelliset asiat voidaan hoitaa. Supistettuna aikana yhteydenotot puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 9–12 p. 040 806 2454.

Lisätietoja: Eri kuntien opiskeluterveydenhuollon yhteystiedot löytyvät Ulkoinen linkkiTredulaiselle -sivulta.

Toisen asteen koulutuksen psykologit ja kuraattorit ovat tavoitettavissa juhannukseen asti normaalisti ja sen jälkeen rajatusti kesän ajan. Juhannuksen jälkeen toimii puhelinpäivystys. Katso tarkemmat ajat Tampereen kaupungin Ulkoinen linkkiOpiskelijahuolto -sivulta.