Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Oppisopimuksen avulla opinnot edistyvät myös kesällä

Julkaistu 30.1.2020 13.12

Kesäaikainen oman alan työnteko oppisopimuksella eli kesäopso yhdistää suunnitelmalliset, opiskelijan opintoja edistävät opinnot sekä työnantajan tarpeet. Kesäopso tarjoaa opiskelijalle loistavan mahdollisuuden suorittaa opintoja ja kerryttää opintopisteitä samalla kun hän oppii oman alan kesätöissä. Kesäopson aikana on myös mahdollista suorittaa näyttö tutkinnon osasta tai osista, joille oppisopimus on tehty.

-Työn kautta pääsee oppimaan asioita ja voi saada jalan ovenrakoon työelämässä, kertoo liiketalouden opiskelija Johannes Koivula.

Oppisopimuksen voi solmia vaikka vain kuukaudeksi. Työpaikalta nimeltään opiskelijalle ohjaaja, joka on opiskelijan tukena sovittujen työtehtävien hoitamisessa. Lisäksi Tredu tarjoaa opiskelijalle ohjausta ja tukea oppisopimuksen ajan.

Työaika oppisopimuskoulutuksessa on vähintään 25 h/viikko. Kesäopson kesto suunnitellaan henkilökohtaisesti huomioiden opiskelijan aiempi osaaminen.

Työnantajalle kesäopso tarjoaa motivoituneen, alasta kiinnostuneen opiskelijan, joka haluaa oppia asioita käytännön työtehtävissä. Lisäksi Tredu tarjoaa kesäopson ajaksi ohjauspalveluita sekä pienen rahallisen korvauksen opiskelijan ohjauksesta ammatin saloihin ja arvioinnista.


Lisätietoja

Tredun oppisopimuspalvelut
sähköposti if.erepmat@sumipos.ippo
puhelin 03 5654 7999

avoinna ma ja ke klo 12-15

Muina aikoina yhteydenottopyynnöt sähköpostilla oppi.sopimus@tampere.fi