Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Tredun opiskelijoiden ja henkilöstön kv-liikkuvuudet peruutetaan 10.3.–31.5.2020

Julkaistu 10.3.2020 11.03

Tampereen kaupungin johtoryhmän linjauksen mukaisesti Tredun opiskelijoiden ulkomaille suuntautuvat matkat perutaan toukokuun loppuun saakka. Peruutus koskee myös ulkomailta Treduun suuntautuvia matkoja.

Tredun johto linjasi lisäksi, että peruutus koskee myös henkilöstön ja asiantuntijoiden kv-liikkuvuuksia.

Tredun opiskelijoiden vaihdot ulkomailla pyritään keskeyttämään ja opiskelijat kotiuttamaan. Tavoitteena on viedä Suomessa kv-jaksolla olevien opiskelijoiden ja asiantuntijoiden jaksot loppuun suunnitellusti.

Mahdollisuuksien mukaan liikkuvuusjaksot siirretään myöhempään ajankohtaan. Valmistuvilla opiskelijoilla on mahdollisuus saada Erasmus+ -apurahaa Tredusta yhden (1) vuoden valmistumisen jälkeen.

Kv-vastaavat lähettävät ulkomaan kumppanille Tredun johdon englanninkielisen tiedotteen liikkuvuuksien pysäyttämisesta. Tiedotteessa todetaan myös, että Tredu ei mainitulla aikavälillä vastaanota ulkomailta opiskelijoita eikä asiantuntijavieraita koronavirusriskin vuoksi.

Kv-vastaavat auttavat peruutusjärjestelyissä

Kunkin alan kv-vastaava kontaktoi opiskelijansa, joiden liikkuvuusjaksoja hän on valmistellut. Kv-vastaava ja opiskelija peruuttavat yhdessä matka- ja majoitusjärjestelyt ja selvitettävät peruutuksista aiheutuvat kustannukset ja toimenpiteet. Kv-koordinaattorit ovat tukena järjestelyissä.

Koronavirustilannetta seurataan Tredussa jatkuvasti.

Tilanne on kaikille yllättävä ja valitettava, mutta Tredu priorisoi opiskelijoiden ja henkilökunnan terveyden muun toiminnan edelle.

Lisätietoja

Kansainvälisyysasioiden koordinaattori
Ritva Klaavu
puhelin 050 572 8707

Kansainvälisyysasioiden koordinaattori
Anna-Maija Siirtonen
puhelin 040 800 4018

Lehtori
Anne Patana
puhelin 040 027 6191