Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Tredulle voitto Suomen Yrittäjät ry:n ja Skills Finland ry:n yrittäjyyskilpailussa

Julkaistu 6.5.2020 10.02

Tampereen seudun ammattiopistossa kehitetty sähköinen ilmoitustaulu duuniin.tredu.fi palkittiin parhaana viestintäinnovaationa Suomen Yrittäjät ry:n ja Skills Finland ry:n yrittäjyyskilpailussa. Yrittäjyyskilpailun teemana oli viestintä pienille ja keskisuurille yrityksille sekä niiden yrittäjille.

 

Duuniin.tredu.fi yhdistää työ- ja työssäoppimispaikkoja tarjoavat yritykset sekä opiskelijat, jotka etsivät oman alan paikkoja tai yleisesti mahdollisuuksia lisäansioihin. Palvelu on yrityksille helppokäyttöinen ja maksuton. Opiskelijat puolestaan voivat selailla paikkoja millä tahansa älylaitteella ilman kirjautumista tai erillistä sovellusta.

Ulkoinen linkkiYrittäjyyskilpailu järjestetään vuosittain Suomen Yrittäjät ry:n ja Skills Finland ry:n toimesta. Tänä vuonna tavoitteena oli tuoda esiin viestintämalleja ja -tapoja, jotka auttavat kertomaan yrityksille ja yrittäjille ammatillisen koulutuksen tarjoamista palveluista. Viestintämallit ja -tavat saattoivat olla jo käytännössä kokeiltuja tai vasta ideointivaiheessa olevia. Palkittavan mallin valitsi kilpailuraati, joka koostui Suomen Yrittäjät ry:n ja Skills Finland ry:n edustajista. Kilpailutyöhön voi tutustua Ulkoinen linkkiSuomen Yrittäjien verkkosivustolla .


Lisätietoja

Yrityskoordinaattori
Sami Heikkilä
puhelin 040 163 2945
sähköposti if.erepmat@alikkieH.imaS