Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Tredu aloittaa logistiikan väyläopinnot yhteistyössä JAMKin kanssa

Julkaistu 4.8.2021 15.18

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun logistiikan alan opiskelijat voivat jatkossa suorittaa korkeakouluopiskeluun tähtääviä väyläopintoja osana logistiikan perustutkintoa. Väyläopinnot suoritetaan yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) kanssa, ja niiden laajuus on 30 opintopistettä.

Syksyllä 2021 ensimmäistä kertaa tarjottava logistiikan alan AMK-polku tarjoaa Tredun opiskelijoille mahdollisuuden tulla valituksi erillishaun kautta JAMKin logistiikkainsinööriopintoihin ilman valintakoetta. Tutkintoon sisällytettävät korkeakouluopinnot ovat opiskelijalle maksuttomia.

Logistiikan väyläopintoihin haetaan perustutkinto-opintojen aikana opinto-ohjaajan kautta. Haku ja ilmoittautumisaika on 3.8.–12.9.2021.

Väyläopinnoilla korkeakouluun

Tredun opiskelijat voivat suorittaa korkeakouluopintoja osana ammatillista tutkintoaan. Suoritettavien korkeakouluopintojen tulee täydentää opiskeltavaa ammatillista tutkintoa tai tukea jatko-opintoihin hakeutumista.

Väyläopinnot ovat valmiiksi suunniteltu paketti korkeakouluopinnoista. Opiskelija suorittaa alakohtaisesti joko noin puolen vuoden tai vuoden korkeakouluopinnot ammatillisten opintojensa aikana. Näin opiskelija saa lyhennettyä tulevia korkeakouluopintojaan.

Väyläopinnot suorittamalla opiskelijan on mahdollista hakeutua alan korkeakouluopintoihin erillishaun kautta. Logistiikan lisäksi Tredussa on tarjolla väyläopintoja kone- ja tuotantotekniikasta, liiketoiminnasta, sosiaali- ja terveysalalta sekä metsäalalta.


Lisätietoja

Koulutussuunnittelija
Sirpa Saari
puhelin 041 730 5539
sähköposti if.erepmat@iraaS.A.apriS