Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Etäopetus jatkuu Tredussa pääsiäiseen saakka

Julkaistu 24.3.2021 16.12

Tredu ottaa ajankohtaisen koronatilanteen vakavasti ja jatkaa etäopetusta Pirkanmaan pandemiaryhmän suosituksen mukaan 5.4. asti. Lähiopetukseen palataan tiistaina 6.4.

Tiedotetta päivitetty 25.3. ruokarahakorvauksen osalta.

Tredun etäopiskelija
 

Briefly in English: Distance learning continues in Tredu until Easter. Students will return to contact learning on Tuesday, April 6th.


Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on koronan leviämisvaiheessa, joten Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä on suositellut jatkamaan yläkoulujen ja toisen asteen etäopetusta 5.4. asti. Myös kuuden henkilön kokoontumisrajoituksen jatkamista suositellaan 18.4. asti.

- Korostamme vastuullista toimintaa, kohtaamisten vähentämistä ja maskien käyttöä. Meillä on vahva kokemus siitä, että maskeilla on voitu ehkäistä jatkotartuntoja, toteaa ylilääkäri Jaana Syrjänen Taysista.

Etäopetuksen toteutukset vaihtelevat aloittain ja toimipisteittäin

Tredun etäopetuksen käytännöt järjestetään kunkin toimipisteen omien ohjeiden mukaisesti. Toimipisteissä voidaan järjestää lähiopetusta erilaisille pienryhmille. Muistathan, että lähiopetukseen tulevan on ilmoittauduttava oppilaitokseen saapuessaan vahtimestarille.

Näytöt organisoidaan turvallisuus huomioiden, työpaikalla oppiminen järjestetään työpaikan turvaohjeita noudattaen. Valmistuvien opiskelijoiden osalta valmistuminen turvataan tarvittaessa oppilaitosnäytöillä ja yksilötyöskentelyllä turvallisuus huomioiden.

OMA-opettajat ohjeistavat käytänteistä opiskelijoita ja huoltajia Wilmassa. Opiskelijoille on myös tarjolla ohjausta, teknistä tukea ja apua etäopetuksen aikana.

Tredun perustutkintokoulutuksen opiskelijat, joilla on oikeus maksuttomaan ateriaan, voivat hakea etäopetuksen ajalta ruokarahakorvausta. Ruokarahakorvausta voi saada 1.4. saakka.


Lisätietoja

Koulutusjohtaja
Regina Blom
puhelin 040 806 2092
sähköposti if.erepmat@molB.anigeR

Koulutusjohtaja
Ari Mäkitalo
puhelin 050 441 8813
sähköposti if.erepmat@olatikaM.irA

Koulutusjohtaja
Virpi Siiranen
puhelin 050 441 8823
sähköposti if.erepmat@nenariiS.ipriV