Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Tredussa opetus jatkuu hybridimallilla, penkkareita ja vanhojentansseja ei suositella

Julkaistu 12.1.2021 15.44

Be prepared for rapid changes, follow syllabys and messages from your teacher

Pirkanmaan koronanyrkin tiedote 12.1. kiinnostaa erityisesti Tredussa kaksoistutkintoa suorittavia. Pirkanmaalla ei suositella penkkariajelujen järjestämistä, ja vanhojen tanssien sijaan suositellaan vaihtoehtoisia tapahtumia myöhemmin keväällä, esimerkiksi vapputansseja. Aluehallintovirasto käsittelee Pirkanmaan kokoontumisrajoitusta kuluvalla viikolla.

 

Koronatilanne on Tredussa tällä hetkellä rauhallinen. Treduun tullaan vain terveenä. Jokaisen tulee huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä sekä käyttää kasvomaskeja.

Toimipisteiden ja koulutusalojen tilanteet vaihtelevat. Useissa Tredun toimipisteissä opetus järjestetään jo nyt hybridimallilla, jossa lähiopetusta ja etäopetusta yhdistetään joustavasti. Nopeisiin muutoksiin on syytä varautua. Lukujärjestystä ja oppilaitoksen/OMA-opettajan viestejä tulee seurata aktiivisesti ja turvaohjeita tulee noudattaa.

Mikäli koronatilanne heikkenee, lähiopetusta pyritään yhä järjestämään muun muassa erityisopiskelijoille, ja opiskelijoille, joilla on heikko suomen kielen taito tai puutteelliset digitaidot.

Lisätietoja: OMA-opettaja, koulutuspäälliköt, tredu.korona@tampere.fi