Tredu 10 vuotta

Täyden kympin Tredu täyttää 10 vuotta – tervetuloa mukaan juhlimaan!

Täältä löydät juhlavuoteen liittyvää materiaalia ja infoa kerättynä yhteen paikkaan: Tredun Särkänniemi-päivän ja sen järjestämisessä mukana olevat yhteistyökumppanit, Kummit ry hyväntekeväisyyskeräyksen, toimipisteiden juhlablogit ja paljon muuta.

#Tredu #Tredu10 #TäydenKympinTredu #Juhlat #Synttärit

Tredu Särkänniemessä

Tredu juhli Särkänniemessä upeassa auringonpaisteessa 24.8.2023! Kiitos osallistumisesta opiskelijoille, yhteistyökumppaneille ja henkilöstölle. Tredun strategisen ohjelman mukainen sprintti yhteisöllisyyden lisäämiseksi toteutui upeasti. 10-vuotisjuhlallisuuksien kruununa järjestettävä Särkänniemipäivä mahdollistui yhdessä upeiden yhteistyökumppaneidemme kanssa! Voit ihastella Särkänniemi-päivän tunnelmia alla olevan videon tai uutisen kautta.

Video Särkänniemi-päivän tunnelmista. Ohita video

Raatihuoneen juhlallisuudet 29.9.2023

Osana Tredun 10-vuotisjuhlavuotta Tredun opiskelijoita, henkilöstöä ja yhteistyökumppaneita kutsuttiin Tampereen kaupungin juhlavastaanotolle Raatihuoneelle 28.9.2023. Ohjelmassa oli tervetulotoivotus apulaispormestari Ilkka Sasilta, onnittelutervehdyksiä Tredun yritysyhteistyökumppaneilta ja Tredun omien opiskelijoiden musiikkiesityksiä. Juhlassa palkittiin myös ansioituneita tredulaisia pöytästandaardeilla ja AMKE:n ansioristeillä. Raatihuoneella myös herkuteltiin Tredun opiskelijoiden valmistamilla leivonnaisilla. Voit palata Raatihuoneen tunnelmiin kuvien ja tunnelmajutun kautta.

Kurkkaa tunnelmia Raatihuoneelta!

Kuvaaja: Heini Kankaanpää / IINE Studio Oy

Särkänniemipäivän yhteistyökumppanit

Tredu haastaa tekemään hyvää

Juhlavuoden kunniaksi Tredu on mukana Lastenklinikoiden Kummit ry hyväntekeväisyyskampanjassa keräämässä varoja lapsille ja nuorille. Keräys kohdistuu Tampereen yliopistollisen sairaalan Lastenklinikalle, joka tarjoaa lasten ja nuorten erikoissairaanhoidon palveluja.

Tredu haastaa yhteistyökumppanit, henkilöstön, nykyiset ja entiset opiskelijat ja huoltajat mukaan hyvän tekemiseen! Voit onnitella Tredua ja olla mukana juhlistamassa merkkivuotta kanssamme osallistumalla keräykseen haluamallasi summalla.

#Hyväntekeväisyys #Kummit #TuleMukaan #TreduTekeeHyvää

Lue lisää täältä
Kaiku-kuoro esiintymässä rivissä. Kuoronjohtaja edessä.

Juhlavuoden blogit

Tredun 10-vuotisjuhlan kunniaksi kokoamme toimipisteistä muistoja ja tarinoita blogien muodossa. Täältä voit lukea toimipisteiden erityispiirteistä, moninaisesta historiasta ja mieleenpainuvimmista muistoista.

Juhlavuoden blogit löydät täältä
Ari Holsti kippistää

Koko Tredu juhlii

Kaikki Tredun toimipisteet osallistuvat juhlavuoteen - tutustu tarkemmin juhlamenoon ja muihin juhlavuoden uutisiin.

#MonienMahdollisuuksienTredu #RohkeeReteeReilu #KestävääAmmatillistaEtumatkaa #Koulutus #Amis

Uutisia juhlavuodesta