Yrittäjäalumnit

Tulevaisuuden yrittäjyys on yksi Tredun strateginen painopiste.

Yrittäjyys ja yrittäjämäinen työskentelytapa ovat tärkeitä menestystekijöitä tulevaisuuden työelämässä. Yrittäjyys ja yrittäjyyskasvatus on tapa tehdä opintoja ja töitä vastuullisesti, ammattiylpeydellä ja ymmärtää oman alansa liiketoimintaa.

Yrittäjäalumnit

Yrittäjäalumni tarkoittaa henkilöä, joka on opiskellut ja valmistunut Tredusta ja toimii yrittäjänä.

Keväällä 2022 käynnistyneen yrittäjäalumnitoiminnan tavoitteena on aktivoida Tredusta valmistuneiden yrittäjien verkostoa ja yhteistyötä sekä yrittäjäverkoston että Tredun koulutusalojen kanssa. Kuulet ajantasaista tietoa Tredun koulutustarjonnasta oman osaamisen kehittämiseen ja voit myös toimia yhteistyössä oman toimialaan liittyvän koulutusalan kanssa.

Yrittäjätarinat & yhteistyö

Yrittäjäalumnitoiminnan kautta voimme nostaa esille yrittäjätarinoita ja Tredun opiskelijat kuulevat arvokasta tietoa yrittäjyyden mahdollisuuksista ja kysymyksistä. Järjestämme mielellämme myös vierailuja yhteistyössä ja yrittäjät voivat antaa myös opiskelijatiimeille toimeksiantoja kehitettäväksi ja toteutettavaksi.

Kysy lisää

Teemu Huhtala, Tallipihan kahvion yrittäjä

Opinnoista yrittäjyyspolulle – yrittäjäalumni Teemu Huhtala

Yksi Tredun yrittäjäalumneista on Tredusta merkonomiksi vuonna 2015 valmistunut Teemu Huhtala, joka toimii äitinsä kanssa ikonisen Tallipihan kahvilan yrittäjänä. Teemun polku yrittäjäksi alkoi jo opiskeluaikoina NY-yrittäjyyden kautta, mikä tarjosi mahdollisuuden testata omaa liikeideaa turvallisesti Nuori yrittäjyys ry:n tarjoaman konseptin avulla.

Lue Teemun haastattelu täältä