Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Työelämälle ja verkostoille

Tervetuloa mukaan verkostoomme!

Tältä sivulta voit tilata uutiskirjeitämme sekä löydät tietoja esimerkiksi siitä, miten voit ilmoittaa työ- tai työssäoppimispaikan opiskelijoidemme saataville.

Ammattikoulutuksen kehittämisen taustalla on vahva yhteistyömme eri alojen yrittäjien, työnantajien ja muiden sidosryhmien kanssa.


Ilmoita työ- tai työssäoppimispaikka

Tredun uusi palvelu yhdistää työ- ja työssäoppimispaikkoja tarjoavat yritykset sekä opiskelijat, jotka etsivät oman alan paikkoja tai yleisesti mahdollisuuksia lisäansioihin. Palvelu on yrityksille maksuton ja halutessanne teemme ilmoituksen puolestanne. Opiskelijat puolestaan voivat selailla paikkoja millä tahansa älylaitteella ilman kirjautumista tai erillistä sovellusta.

Vuosittain Pirkanmaan alueella tehdään yli 10 000 koulutussopimusta, joilla opiskelijat kartuttavat osaamistaan työpaikoilla aidoissa työtehtävissä. Kun työssäoppiminen suunnitellaan opettajan kanssa hyvin ja työtehtävät edistävät oppimista ja valmistumista, varmistetaan, että alalle tulee osaavia tekijöitä. Myös palkallinen oppisopimus on mahdollisuus suorittaa opinnot loppuun tiiviissä yhteistyössä yrityksen kanssa.

Palvelussa voi myös ilmoittaa opintojen oheen sopivista osa-aikatöistä tai työpaikkoja valmistuville opiskelijoille.

Tutustu palveluumme tästä:

duuniin.tredu.fi -palvelun banneri

Tilaa uutiskirjeemme!

Tredun yritys- ja työnantajapalveluiden uutiskirje

Tredun yritys- ja työnantajapalveluiden uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa. Uutiskirjeessä kerromme Tredun tapahtumista, uutisista, räätälöidyistä aikuiskoulutuksista sekä tarjoamme mahdollisuutta olla mukana kehittämässä koulutustarjontaamme teille sopivaksi.

Kohderyhmä: yritykset, työnantajat ja muut sidosryhmät
Tavoite: infota Tredun ajankohtaisista uutisista, tapahtumista, uusista avauksista ja mm. henkilöstökoulutuksista
Vastaanottajat: noin 6 600 yritystä

Tästä löydät aiemmin julkaistut Yritys- ja työnantajapalveluiden uutiskirjeemme:

Tredun koulutustärpit työnhakijalle -uutiskirje

Tredun Koulutustärpit työnhakijalle -uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa. Uutiskirje on suunnattu työllisyystoimijoille. Sen tarkoituksena on antaa vinkkejä työnhakijoille suunnatuista koulutuksistamme ja kehittää yhdessä koulutustarjontaamme työnhakijoita ajatellen. Lisäksi kerromme ohjaus- ja hakupäivistämme, Tredun esittelykierroksista sekä muista työnhakijoille ajankohtaisista koulutusasioista.

Kohderyhmä: työllisyystoimijat
Tavoite: infota työllisyystoimijoita työnhakijoille suunnatuista Tredun koulutuksista ja tapahtumista
Vastaanottajat: noin 300 työllisyystoimijaa

Tästä voit lukea aiemmin ilmestyneet koulutustärpit työnhakijalle:


Tapahtumat ja tilaisuudet

Tredussa järjestetään monipuolisesti erilaisia tapahtumia opiskelijoille, yrityksille ja muille sidosryhmille.

Tiedotamme tapahtumista ja tilaisuuksista uutiskirjeissämme, mutta voit myös seurata kiinnostavia tapahtumia täältä:


Tulevaisuuden yrittäjyys strategisena painopisteenä

Tulevaisuuden yrittäjyys on yksi Tredun strateginen painopiste. Rohkaisemme opiskelijoitamme yrittäjämäiseen toimintatapaan monin eri tavoin. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kannustamme ja ohjaamme opiskelijoitamme yrittäjyyteen ja itsensä työllistämiseen.

Opiskelijamme tukena on yrittäjämentori, jolla on yrittäjätausta ja vahva asiantuntemus. Vahvistamme koko ajan myös henkilöstömme yrittäjyysosaamista. Meillä toimiiyrittäjyysheimo, joka kokoontuu säännöllisesti jakamaan kokemuksia ja verkostoitumaan. Tiloissamme toimii myös yrittäjyyden neuvontapiste Starttaamo. josta opiskelijamme saavat neuvontaa oman yritystoimintansa käynnistämiseen.

Liiketoiminnan opiskelijoiden on mahdollisuus valita yrittäjyyspolku, jossa ensimmäisen opiskeluvuoden jälkeen kaikki opinnot toteutetaan yrittäjyyden kautta. Opiskelija voi esimerkiksi perustaa NY-yrityksen, jonka kautta hän harjoittaa normaalia yritystoimintaa vuoden ajan. NY-yrittäjyys on ollut Tredussa hyvin menestyksekästä ja yhä useammat opiskelijat jatkavat yritystoimintaansa opintojen jälkeen.

Mikäli opiskelija tulee perheyrityksestä ja hänen on mahdollista työskennellä oppisopimuksella, jolloin kaikki opinnot räätälöidään perheyritykseen sopiviksi. Opinnot palvelevat silloin sekä opiskelijaa että perheyrittäjää.

Lue lisää Tredun yrittäjyysopinnoista täältä:


Tredun vahvat verkostot

Verkostomme ovat sekä opiskelijoidemme että yhteistyökumppaneidemme käytettävissä. Opastamme ja rohkaisemme opiskelijoitamme verkoston palvelujen käyttämiseen.

Palveluja ovat esimerkiksi

  • valmennusta ja kesätyötä yrittäjänä tarjoava 4H-yrittäjyys
  • Work Pilots -keikkatyöt nuorille
  • kevytyrittäjyys
  • palvelualusta.fi-palvelut yrittäjyyden aloittamiseen
  • Tampereen kaupungin yrittäjyys ja kasvupalveluiden yrittäjyysneuvonta.

Ota yhteyttä