Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Työelämälle ja verkostoille

Tervetuloa mukaan verkostoomme!

Ammattikoulutuksen kehittämisen taustalla on vahva yhteistyömme eri alojen yrittäjien, työnantajien ja muiden sidosryhmien kanssa. Tältä sivulta löydät tietoja, miten voit ilmoittaa työ- tai työssäoppimispaikan opiskelijoidemme saataville, tilata uutiskirjeitämme

Ilmoita työ- tai työssäoppimispaikka

Tredun uusi palvelu yhdistää työ- ja työssäoppimispaikkoja tarjoavat yritykset sekä opiskelijat, jotka etsivät oman alan paikkoja tai yleisesti mahdollisuuksia lisäansioihin. Palvelu on yrityksille maksuton ja halutessanne teemme ilmoituksen puolestanne. Opiskelijat puolestaan voivat selailla paikkoja millä tahansa älylaitteella ilman kirjautumista tai erillistä sovellusta.

Vuosittain Pirkanmaan alueella tehdään yli 10 000 koulutussopimusta, joilla opiskelijat kartuttavat osaamistaan työpaikoilla aidoissa työtehtävissä. Kun työssäoppiminen suunnitellaan opettajan kanssa hyvin ja työtehtävät edistävät oppimista ja valmistumista, varmistetaan, että alalle tulee osaavia tekijöitä. Myös palkallinen oppisopimus on mahdollisuus suorittaa opinnot loppuun tiiviissä yhteistyössä yrityksen kanssa.

Palvelussa voi myös ilmoittaa opintojen oheen sopivista osa-aikatöistä tai työpaikkoja valmistuville opiskelijoille.

Tutustu palveluun:


Tilaa uutiskirjeemme!

Tredun yritys- ja työnantajapalveluiden uutiskirje

Tredun yritys- ja työnantajapalveluiden uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa. Uutiskirjeessä kerromme Tredun tapahtumista, uutisista, räätälöidyistä aikuiskoulutuksista sekä tarjoamme mahdollisuutta olla mukana kehittämässä koulutustarjontaamme teille sopivaksi.

Tilaa yritys- ja työnantajapalveluiden uutiskirjeen oheisesta linkistä:

Julkaistut Yritys- ja työnantajapalveluiden uutiskirjeet

Tredun koulutustärpit työnhakijalle -uutiskirje

Tredun Koulutustärpit työnhakijalle -uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa. Uutiskirje on suunnattu työllisyystoimijoille. Sen tarkoituksena on antaa vinkkejä työnhakijoille suunnatuista koulutuksistamme ja kehittää yhdessä koulutustarjontaamme työnhakijoita ajatellen. Lisäksi kerromme ohjaus- ja hakupäivistämme, Tredun esittelykierroksista sekä muista työnhakijoille ajankohtaisista koulutusasioista.

Tilaa Koulutustärpit työnhakijalle -uutiskirjeemme oheisesta linkistä:

Julkaistut Koulutustärpit työnhakijalle


Tulevaisuuden yrittäjyys on strategisena painopisteenä

Tulevaisuuden yrittäjyys on yksi Tredun strateginen painopiste. Rohkaisemme opiskelijoitamme yrittäjämäiseen toimintatapaan monin eri tavoin. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kannustamme ja ohjaamme opiskelijoitamme yrittäjyyteen ja itsensä työllistämiseen.

Opiskelijamme tukena on yrittäjämentori, jolla on yrittäjätausta ja vahva asiantuntemus. Vahvistamme koko ajan myös henkilöstömme yrittäjyysosaamista. Meillä toimiiyrittäjyysheimo, joka kokoontuu säännöllisesti jakamaan kokemuksia ja verkostoitumaan. Tiloissamme toimii myös yrittäjyyden neuvontapiste Starttaamo. josta opiskelijamme saavat neuvontaa oman yritystoimintansa käynnistämiseen.

Liiketoiminnan opiskelijoiden on mahdollisuus valita yrittäjyyspolku, jossa ensimmäisen opiskeluvuoden jälkeen kaikki opinnot toteutetaan yrittäjyyden kautta. Opiskelija voi esimerkiksi perustaa NY-yrityksen, jonka kautta hän harjoittaa normaalia yritystoimintaa vuoden ajan. NY-yrittäjyys on ollut Tredussa hyvin menestyksekästä ja yhä useammat opiskelijat jatkavat yritystoimintaansa opintojen jälkeen.

Mikäli opiskelija tulee perheyrityksestä ja hänen on mahdollista työskennellä oppisopimuksella, jolloin kaikki opinnot räätälöidään perheyritykseen sopiviksi. Opinnot palvelevat silloin sekä opiskelijaa että perheyrittäjää.


Tredun vahvat verkostot

Verkostomme ovat sekä opiskelijoidemme että yhteistyökumppaneidemme käytettävissä. Opastamme ja rohkaisemme opiskelijoitamme verkoston palvelujen käyttämiseen.

Palveluja ovat esimerkiksi

  • valmennusta ja kesätyötä yrittäjänä tarjoava 4H-yrittäjyys
  • Work Pilots -keikkatyöt nuorille
  • kevytyrittäjyys
  • palvelualusta.fi-palvelut yrittäjyyden aloittamiseen
  • Tampereen kaupungin yrittäjyys ja kasvupalveluiden yrittäjyysneuvonta.