Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Rekrytointiratkaisut

Oppisopimuskoulutus - uusia työntekijöitä joustavasti

Oppisopimuskoulutus on loistava tapa kouluttaa yritykseen osaavaa työvoimaa. Oppisopimuskoulutuksessa osaaminen hankitaan työpaikalla käytännön työtehtävissä ja osaamista täydennetään tarvittaessa muissa oppimisympäristöissä. Opintojen kesto ja sisältö suunnitellaan yhdessä työnantajan ja opiskelijan kanssa niin että opinnot hyödyttävät sekä työnantaja, että opiskelijaa.

Oppisopimus perustuu määräaikaiseen työsopimukseen ja minimissään viikkotyöaikaan 25h/vko. Työnantaja maksaa opiskelijalle työ- tai virkaehtosopimuksen mukaista palkkaa. Työnantajalle maksetaan perustutkinto-opintojen osalta koulutuskorvausta työpaikalla annettavasta ohjauksesta. Työnantaja nimeää henkilökohtaisen työpaikkakouluttajan, jonka tehtävänä on perehdyttää ja ohjata opiskelijaa oppisopimuksen aikana ja arvioida hänen edistymistään.

Oppisopimuksesta saatavat hyödyt

  • oppisopimuksella voit kouluttaa itsellesi osaavia tekijöitä
  • maksuttoman koulutuksen työntekijällesi
  • koulutuskorvausta (perustutkintojen osalta) enimmillään 150 €/kk
  • palkkatukea työttömän työntekijän palkkaamiseen. Harkinnanvaraisen tuen määrittelee TE-toimisto.

Katso alkavat koulutukset uusimmasta aikuiskoulutuskalenteristamme. Monet koulutuksista voidaan toteuttaa oppisopimuksena:

Tredun oppisopimuspalvelut
sähköposti if.erepmat@sumipos.ippo
puhelin 03 5654 7999

avoinna ma ja ke klo 12-15

Muina aikoina yhteydenottopyynnöt sähköpostilla oppi.sopimus@tampere.fi


Kysy lisää

Koulutussopimus - tutustu alasi uusiin tekijöihin

Koulutussopimus on hyvä väylä tutustua alasi opiskelijoihin. Koulutussopimukseen perustuvassa koulutuksessa opiskelija ei ole työsuhteessa, eikä hänelle makseta palkkaa tai muuta vastiketta. Koulutussopimus tehdään kirjallisesti jokaiselle opiskelijalle yksilöllisesti tutkinnon osa tai sitä pienempi kokonaisuus kerrallaan. Koulutussopimuksen jatkoksi voit tarjota opiskelijalle oppisopimuspaikkaa ja näin kiinnittää hänet yritykseesi.

Oppisopimuksen tai koulutussopimuksen tekeminen edellyttää, että työpaikalla on riittävästi tuotanto- ja palvelutoimintaa sekä tarpeelliset työvälineet. Tärkeää on myös ammattitaidoltaan, koulutukseltaan ja työkokemukseltaan pätevä henkilöstö, josta nimetään opiskelijalle vastuullinen työpaikkaohjaaja.

Tiedustelut

Yrityskoordinaattoreiden ja asiakasvastaavien yhteystiedot löydät tältä sivulta:


Tiitus.fi -työpaikkatori tarjoaa työnantajien ja opiskelijoiden kohtaamispaikan

Rekrytoi yritykseesi sopivat työntekijät suoraan koulunpenkiltä! Ilmoita avoimista työpaikoista Tredu Tiitus -palvelussa.

Palvelu yhdistää työ- ja työssäoppimispaikkoja etsivät opiskelijat sekä paikkoja tarjoavat työnantajat. Työnantaja saa maksutta käyttöönsä käyttäjätunnukset, joiden avulla palveluun voi luoda työnantajaprofiilin, kertoa yrityksestä opiskelijoille sekä julkaista palvelussa ilmoituksia. Tarvittaessa ilmoitus voidaan tehdä yrityksen puolesta maksutta.

Tutustu Tiitukseen täällä:

Ota yhteyttä

Yrityskoordinaattori
Sami Heikkilä
puhelin 040 163 2945
sähköposti if.erepmat@alikkieH.imaS


Kansainvälinen osaaminen ja rekrytointi

Tredussa opiskelee paljon vieraskielisiä kansainvälisiä osaajia. Lue lisää Tredun kansainvälisestä osaamisesta ja rekrytoinnista.

Yrityksesi kansainvälistymisasioissa ota yhteyttä

Kehittämispäällikkö
Anne Erkinheimo-Kyllönen
puhelin 044 431 4461
sähköposti if.erepmat@nenollyk-omiehnikre.enna


Projektipäällikkö
Anne Kumpula
puhelin 040 160 2398
sähköposti if.erepmat@alupmuK.ennA

Oppilaitos- ja yritysvierailut - tee yrityksesi tunnetuksi opiskelijoillemme

Ammatillista koulutusta kehitetään yhdessä työelämän kanssa ja tämän vuoksi teemme mielellämme opetuksellisia vierailuja tai projekteja aitoihin työympäristöihin.

Tredusta Duuniin -rekrytointitapahtumat kokoavat yhteen koulutusalan työnantajat ja alan opiskelijat. Voit myös kysyä mahdollisuutta pystyttää Popup-rekrypiste toimipisteidemme aulaan. Näin pääset juttelemaan opiskelijoiden kanssa ja löydät teille sopivat tekijät.

Tredussa järjestetään koulutukseen hakeutuville kurkistuksia työllistäville koulutusaloille. Voit ilmoittaa oman yrityksesi mukaan kyseisen alan virtuaaliseen esittelyyn.

Ota yhteyttä kurkistusasioissa

Tehdään yhteistyötä ja lisätään yhdessä toimialasi kiinnostavuutta ja yrityksesi työnantajakuvaa tulevien ammattilaisten silmissä. Ota yhteyttä ja sovitaan tapa, jolla voit tulla esittelemään yritystäsi ja siellä tehtäviä töitä opiskelijoille.

Ota yhteyttä yrityskoordinaattoreihimme, jalostetaan yhdessä ajatusta eteenpäin!

Yrityskoordinaattoreiden yhteystiedot löydät täältä.: