Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Oppilaitos- ja yritysvierailut

Teemme jatkuvaa yhteistyötä eri oppilaitoksien, oppilaanohjaajien, opettajien, yritysten ja työnantajien kanssa. Ammatillista koulutusta kehitetään yhdessä työelämän kanssa ja tämän vuoksi teemme opetuksellisia vierailuja tai projekteja pienryhminä aitoihin työympäristöihin.

Myös meille Treduun järjestetään säännöllisesti esittelyjä, joihin ovat tervetulleita niin koululaiset ja opiskelijat kuin yhteistyökumppanimmekin työelämän puolelta.

Tutustumiset Treduun järjestetään lukuvuonna 2020-2021 tässä ilmoittautumisjärjestelmässä ilmoitetun mukaisesti, ellei koronatilanteen vuoksi jouduta tekemään nopeitakin muutoksia. Mahdollisista muutoksista ilmoitamme nettisivuillamme.

Tutustumissa noudatetaan voimassa olevia koronaturvallisuusohjeita. Huomioittehan, että tutustumisiin ei voi tulla sairaana.


Tervetuloa tutustumaan Treduun

Järjestämme Tredun yleisesittelyt lokakuussa 2020 - helmikuussa 2021 ja ammattipäivät marraskuussa 2020 - helmikuussa 2021.

Päivitämme toimipiste- ja alakohtaiset aikataulut ilmoittautumisjärjestelmäämme, yleisesittelyajankohdat 18.9.2020 mennessä ja ammattipäivät 9.10.2020 mennessä.
Mukaan voitte ilmoittautua tästä löytyvästä linkistä:
Ulkoinen linkkiIlmoita osallistujia tutustumaan Treduun


Yhteistyö työelämän kanssa

Tredussa käy eri alojen yhteistyökumppaneita ja yrityksiä kertomassa lisää käytännön työstä ja asioista, joihin kannattaa erityisesti kiinnittää huomioita työllistyäkseen alalle.

Haluaisiko teidän yrityksenne edustaja tulla kertomaan alastanne enemmän ja samalla muistuttamaan tulevaisuuden työntekijöille olemassaolostanne? Voit lisätä toimialasi kiinnostavuutta ja yrityksesi työnantajakuvaa tulevien ammattilaisten silmissä tekemällä yhteistyötä Tredun kanssa.

Ota yhteyttä yrityskoordinaattoreihimme, jalostetaan yhdessä ajatusta eteenpäin!
Yrityskoordinaattoreiden yhteystiedot löydät täältä.