Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Oppilaitos- ja yritysvierailut

Teemme jatkuvaa yhteistyötä eri oppilaitoksien, oppilaanohjaajien, opettajien, yritysten ja työnantajien kanssa. Ammatillista koulutusta kehitetään yhdessä työelämän kanssa ja tämän vuoksi teemme opetuksellisia vierailuja tai projekteja pienryhminä aitoihin työympäristöihin.

Myös meille Treduun järjestetään säännöllisesti sekä lähi- että TEAMS-tutustumisia, joihin ovat tervetulleita niin koululaiset ja opiskelijat kuin yhteistyökumppanimmekin työelämän puolelta.

Ole yhteydessä opoihin ja kysy lisää - opojen yhteystiedot löydät täältä toimipisteittäin:

Voit myös ilmoittaa tutustujia Treduun tästä löytyvästä linkistä
(henkilökohtaiset tunnukset saat sähköpostilla osoittesta tredu.haku@tampere.fi):


Virtuaalinen Tredu

Pääset tutustumaan Treduun myös virtuaalisesti Tredun YouTube-kanavalta löytyvien videoiden avulla. Alojen esittelyiden lisäksi kanavalta löytyy vinkkejä ammatillisiin opintoihin sekä Tredun palveluiden ja toimipisteiden esittelyjä.

Tervetuloa virtuaaliseen Treduun!
Ulkoinen linkkiTredun YouTube-kanava


Yhteistyö työelämän kanssa

Tredussa käy eri alojen yhteistyökumppaneita ja yrityksiä kertomassa lisää käytännön työstä ja asioista, joihin kannattaa erityisesti kiinnittää huomioita työllistyäkseen alalle.

Haluaisiko teidän yrityksenne edustaja tulla kertomaan alastanne enemmän ja samalla muistuttamaan tulevaisuuden työntekijöille olemassaolostanne? Voit lisätä toimialasi kiinnostavuutta ja yrityksesi työnantajakuvaa tulevien ammattilaisten silmissä tekemällä yhteistyötä Tredun kanssa.

Ota yhteyttä yrityskoordinaattoreihimme, jalostetaan yhdessä ajatusta eteenpäin!
Yrityskoordinaattoreiden yhteystiedot löydät täältä.