Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Yrittäjille ja työnantajille

Lisää yrityksesi kannattavuutta kehittämällä omaa ja henkilöstösi osaamista. Osaamisen syventäminen kehittää toimivia työtapoja, lisää tehokkuutta, hyvinvointia ja työhön sitoutumista. Tarjoamme joustavan mahdollisuuden syventää ja päivittää ammattitaitoa tai kouluttautua uuteen toimenkuvaan iästä ja työtehtävästä riippumatta.

Olemme koonneet tälle sivulle erityisesti yrityksille suunnattuja koulutuskokonaisuuksiamme.
Muuhun koulutustarjontaamme voit tutustua Hae opiskelemaan -sivun hakukoneen avulla.


Johtamis- ja esimieskoulutukset

Lähiesimiestyö on yksi keskeisimpiä asioita sujuvan toiminnan ja henkilöstön työviihtyvyyden kannalta. Esimieskoulutuksissa syvennämme mm. palautteenanto- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämisosaamista, organisointikykyä sekä perehdytys- ja ohjaamistaitoja.

Lähiesimiestyön ammattitutkinnosta hyötyvät alasta riippumatta esimiehet ja esimerkiksi tiimivastaavat.


Liiketalous-, viestintä ja markkinointikoulutukset

Haluatko parantaa yrityksesi asiakaspalvelua ja myyntiä tai lisätä yrityksesi markkinoinnin ja viestinnän osaamista?

Lisää yrityksesi markkinoinnin ketteryyttä syventämällä henkilöstösi markkinointiviestinnän, julkaisugrafiikan ja somemarkkinoinnin osaamista. Autamme myös rakentamaan ja kehittämään asiakkuuksia, huolehtimaan joustavasta ja laadukkaasta asiakaspalvelusta sekä kehittämään talouden hallintaa.


Yrittäjyyskoulutukset

Tredun yrittäjyyskoulutukset tarjoavat mahdollisuuden kaikille yrittäjille itsensä ja yrityksensä kehittämiseen. Yrittäjyys onkin yksi suosituimmista tutkinnonosistamme.

Yrittäjä voi opiskella omaa ammattialaansa tai yrityksen liiketoiminnan kehittämistä ja johtamista. Tavallisimpia yrittäjän suorittamia tutkintoja ovat yrittäjän ammattitutkinto, johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto ja tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto. Tutkintoja voit suorittaa sekä oppisopimuksella että omaehtoisesti opiskelemalla.

Lisää tietoa vaihtoehdoista ja hakeutumisesta löydät näiltä sivuilta:


Räätälöidyt koulutukset

Lisäksi mahdollisuutena on järjestää juuri teidän tarpeisiinne räätälöityä henkilöstökoulutusta. Koulutus suunnitellaan henkilön työtehtävän ja osaamisen pohjalta juuri yrityksen tarpeisiin sopivaksi. Räätälöidyistä koulutuksista lisätietoja voitte kysyä:

Yrityskoordinaattori
Sami Heikkilä
puhelin 040 163 2945
sähköposti if.erepmat@alikkieH.imaS