Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Kehitä omaa tai henkilöstösi osaamista tai hanki lisää työvoimaa

Tredu on osaamisen kehittämisen kumppani

Oppilaitosten ja yritysten välisessä yhteistyössä keskeisimmiksi hyödyiksi ovat nousseet uusien osaajien löytyminen ja tulevaisuuden osaamistarpeisiin varautuminen.

Tredu kouluttaa yrityksesi nykyistä henkilöstöä sekä auttaa rekrytoimaan uutta esimerkiksi oppisopimuksen ja työvoimakoulutuksen avulla. Meiltä löydät tulevaisuuden ammattilaiset yritykseesi. Katso lisää!


Rekrytointiapua Tredusta

Tredun palvelu yhdistää työ- ja työssäoppimispaikkoja tarjoavat yritykset sekä opiskelijat, jotka etsivät oman alan paikkoja tai yleisesti mahdollisuuksia lisäansioihin. Palvelu on yrityksille maksuton ja halutessanne teemme ilmoituksen puolestanne. Opiskelijat puolestaan voivat selailla paikkoja millä tahansa älylaitteella ilman kirjautumista tai erillistä sovellusta.

Pääset tutustumaan palveluun täällä:


Koulutuksia työelämän tarpeisiin

Täältä löydät työelämälle suunnatut koulutuksemme:

  • Hae koulutuksia -hakupalikan koulutus -valikosta löydät kohderyhmän "yrittäjille ja työelämälle"
  • Koulutus -valikon alta löydät lisäksi Tredun tutkinnon osat, lyhytkoulutukset ja korttikoulutukset
  • Klikkaamalla lopuksi HAE näet hakuasi vastaavat koulutuksemme yhdellä haulla

Kehitä henkilöstösi osaamista oppisopimuksella

Oppisopimusmuotoinen opiskelu sopii erinomaisesti henkilöstön kouluttamiseen. Oppisopimus on taloudellinen tai jopa maksuton tapa opiskella. Kauttamme voi suorittaa minkä tahansa tutkinnon tai tutkinnon osan.

Ota yhteyttä Tredun oppisopimuspalveluihin ja saat ohjeet, kuinka toimittaa taustatiedot oppisopimukseen. Lue myös yrittäjän oppisopimuksesta ja hanki itsellesi mentori sparraamaan sinua yritystoiminnassasi:


Palvelut työpaikkaohjaajille

Me Tredussa haluamme tukea työpaikkaohjaajia heidän tärkeässä työssään. Tarjoamme työpaikkaohjaajille palveluita, jotka tukevat oppimista ja ohjausta työpaikalla. Tarjoamme tukea sekä aloittaville että kokeneille ohjaajille. Räätälöimme myös omia ryhmiä yritysten tarpeiden mukaisesti. Tredun yhteistyökumppaneille palvelut ovat maksuttomia.

Löydät lisää tietoa tältä sivulta:


Työnantajille

Tutustu koulutustarjontaan

Tredun logistiikka-alan opiskelija lastaamassa kuormaa trukkiin

Kehitä itseäsi ja työntekijöitäsi lisä- ja täydennyskoulutustemme avulla.

Tarjoamme joustavan mahdollisuuden syventää ja päivittää ammattitaitoa tai kouluttautua uuteen toimenkuvaan iästä ja työtehtävästä riippumatta.

Meidän kauttamme voit suorittaa oppisopimuksella minkä tahansa ammatillisen tutkinnon. Meiltä saat myös lupakorttikortti- ja esimieskoulutukset joustavasti niin yhdelle ammattilaiselle kuin koko tiimillekin.


Tutustu koulutustarjontaamme