Opetusravintolamme

Elmeri | Tampere

Runsas buffetlounas sisältää leipävalikoiman, salaattipöydän, päivän keiton, pääruoan, jälkiruoan ja kahvin
12.00€
Keittolounas sisältäen salaattipöydän, päivän keiton, jälkiruoan ja kahvin 10.50€

Varaukset ja kyselyt: palveluvastaavat p. 050 513 6600 tai 040 185 9098 tai tredunhelmi@tampere.fi

Maanantai/Monday 18.3.
Mausteinen bataatti-kookoskeitto G,L,M Veg (Spice sweet potato-coconut soup)
Porsaanleikettä, L kaprismajoneesia ja perunasosetta G,L (Pork cutlets, caper mayonnaise and mashed potatoes)
Spaghetti Bolognaise ja juustoraastetta L (Spaghetti Bolognese with grated cheese)
Tofu-kasviswokkia ja riisiä G,L,M,Veg (Tofu-vegetable wok with rice)
Raparperikiisseliä ja kaneli-kermavaahtoa G,L (Rhubarg kisel and whipped cream with cinnamon)

Tiistai/Tuesday 19.3.
Siskonmakkarakeitto G,L,M (Fresh sausage soup)
Kananpoikaa kreikkalaisittain, tsatzikia ja lohkoperunoita G,L (Greek style chicken, tsatziki and potato wedges)
Gratinoitu savulohipasta L (Baked salmon with sour cream and roasted potatoes)
Paahdettua kurpitsaa, paistettuja sieniä ja Fetajuustoa G,L (Roasted pumpkin, fried mushrooms and feta-cheese)
Vadelmarahkaa, vadelmia ja paahdettua valkosuklaata G,VL (Rasberry quark and roasted white chocolate)

Keskiviikko/Wednesday 20.3.
Herkkusienikeitto G,L (Champion soup)
Pannupihvejä, paistettua sipulia ja perunamuhennosta G,L (Beef patties with onion and mashed potatoes)
Kinkku-juustokiusausta ja punajuurta G,L (Ham and cheese casserole with beetroots)
Halloumia ja kasviksia tomaattikastikkeessa G,L (Halloum-cheese and vegetables in tomato sauce)
Banoffee pie – lasissa L (Banoffee pie in glass)

Torstai/Thursday 21.3.
Perinteinen hernekeitto G,L,M tai kasvis-hernekeitto G,L,M,Veg (Pea soup with ham or vegetable pea soup)
Uunismetanalohta ja paahdettuja yrttiperunoita G,L (Baked salmon with sour cream and roasted potatoes)
Paellaa ja aiolia G,L,M (Paella with aioli)
Mausteinen härkis-munakoisopaistos G,L,M,Veg (Spicy broad bean with aubergine hash)
Pannukakkua, mansikkahilloa ja kermavaahtoa L (Pancake, strawberry jam and whipped cream)

Perjantai/Friday 22.3.
Myskikurpitsakeitto G,L (Butternut squash soup)
Parmesan-kanaleikkeitä, sweet-chilimajoneesia ja kookosriisiä G,L (Parmesan-chicken cutlets, sweet chili mayonnaise with coconut rice)
Chili con carne, ranskankermaa ja nachoja G,L (Chili con carne, sour cream and nachos)
Kasvisfrittata (kasvismunakas) G,L (Vegetable omelette)
Porkkanakakkua L (Carrot cake)

G=gluteeniton, L=laktoositon, VL=vähälaktoosinen, M=maidoton, VEG=vegaaninen

Huomioithan, että ravintolassa käytetyt raaka-aineet saattavat vaihtua suunnitellusta ja siten verkkosivuilla julkaistut dieettimerkinnät voivat poiketa todellisesta tarjonnasta. Kehotamme allergisia henkilöitä aina tarkastamaan tarjotun ruuan soveltuvuus omaan ruokavalioon ravintolassa. Kiitos ymmärryksestänne.

Please note that the ingredients used in the restaurant may differ from what was planned on the menu, and thus the dietary information published on the website may differ from what was actually available. We ask people with allergies to always check that the food in the restaurant meets with their dietary requirements. Thank you for your understanding.

Café Eevi

Salaattilounas ma-pe klo 10.30-13.30 6,50€ take away 7,00€

Tarjolla myös uuniperuna vaihtuvalla täytteellä. We served also owen baked potato with changing fill.

Ma Nizzasalaatti (Nizza salad)
Ti Cobbsalaatti (Cobb salad)
Ke Kreikkalainen salaatti (Greek salad)
To Katkarapu-nuudelisalaatti (Shrimp-noodle salad)
Pe Lämminsavusalaatti (Warm smoked salmon salad)

Eveliina, Kangasala

Herkullinen lounas sisältää leipäpöydän, salaatin, keiton, pääruoan ja jälkiruoan kahveineen 11,00€

Keittolounas sisältäen salaattipöydän, päivän keiton, jälkiruoan ja kahvin 9,00€

Maanantai/Monday 18.3.
Suljettu/Closed

Tiistai/Tuesday 19.3.
Bataattikeittoa L,G (Sweet potato pureed soup)
Pestokalaa L,G (Pesto fish)
Lehtipihviä ja maustevoita L,G (Minute steak and seasoned butter)
Jälkiruoka L,G (Dessert)

Keskiviikko/Wednesday 20.3.
Porkkanasosekeittoa L,G (Carrot pureed soup)
Slaavilaista broilerkastiketta L,G (Slavic broilersauce)
Pariloitua maksaa ja pekonia L,G (Fried liver and bacon)
Jälkiruoka L,G (Dessert)

Torstai/Thursday 21.3.
Kermaista kasvissosekeittoa L,G (Creamy vegetable pureed soup)
Paistettua kampelaa L (Fried flounder)
Riistalihapullat L (Game meatballs)
Jälkiruoka L,G (Dessert)

Perjantai/Friday 22.3.
Fenkolikeittoa L,G (Fennel soup)
Havajinleikettä L (G pyynnöstä) (Hawaiian schnitzel)
Mantelikalaa L (Almond fish)
Jälkiruoka L,G (Dessert)

G=gluteeniton, L=laktoositon, VL=vähälaktoosinen, M=maidoton, VEG=vegaaninen