Jatkuva haku

Jatkuvassa haussa voivat hakea aivan kaikki koulutuksesta kiinnostuneet. Jatkuvassa haussa on tarjolla paljon erilaisia perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja, sekä tutkintoja pienempiä opintokokonaisuuksia, ns. osatutkintoja tai tutkinnon osia. Hakeutuminen on mahdollista ympäri vuoden ja koulutustarjonta vaihtelee pitkin vuotta sen mukaan, millä aloilla on vapaita opiskelupaikkoja.

Jatkuvan haun kautta täydennetään myös yhteishaussa vapaaksi jääneitä opiskelupaikkoja.

Voit kouluttautua kaikkiin ammatillisiin tutkintoihin myös oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen aloittaminen on joustavaa.

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa? Teams-tapahtuman kuvitus.

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa yhteishaussa

Katso oppivelvolliselle sopivat koulutukset kampanjasivulta!
Tredun matkailualan opiskelijoita

Perustutkintojen jatkuva haku

Perustutkinnolla uuden ammattialan perustiedot ja -taidot haltuun! Koulutuksen toteutuksia on niin peruskoulupohjaisille hakijoille, kuin jo jonkin tutkinnon suorittaneille. Tutustu koulutustarjontaan ja tee hakemus.

Hakujakson koulutukset

Haku tutkintoon valmentavaan koulutukseen, TUVA:an

TUVA-koulutuksella voit vahvistaa opiskelu- ja jatko-opintovalmiuksia. Samalla on oiva mahdollisuus tutustua jatko-opintoihin ja hakeutua tutkintokoulutukseen, kun olet siihen valmis. Voit hakeutua TUVA-koulutukseen joustavasti. Lue lisää

TUVA
Toimialahuoltaja ja moppi

Haku oppisopimuskoulutukseen

Oppisopimuksella voit opiskella kaikkia ammatillisia tutkintoja. Oppiminen tapahtuu pääsääntöisesti työssä. Voit hakeutua oppisopimuskoulutukseen joustavasti. Lue lisää täältä

Oppisopimuskoulutus

Haku ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoilla syvennät ammattitaitoasi omalla alallasi tai hankit vaikkapa osaamista johtamiseen ja esimiestyöhön. Koulutuksiin hakeudutaan kunkin tutkinnon esittelysivulla olevan linkin kautta. Hakuajat ja hakukriteerit vaihtelevat tutkinnoittain. Voit etsiä sinulle sopivia koulutuksia koulutushaulla.

Löydät koulutushaun esimerkiksi etusivultamme täältä:

Tutustu koulutuksiin koulutushaussamme
Tredulaisia opiskelijoita

Kesken jäänyt tutkinto tai oppilaitoksen vaihtaminen

Onko tutkintokoulutuksesi keskeytynyt ja haluaisit nyt suorittaa aiemmin aloittamasi tutkinnon loppuun tai onko sinulla tarve vaihtaa oppilaitosta ja jatkaa saman tutkinnon suorittamista Tredussa? Lue miten haet Treduun, Hakeutuminen jatkaviin ryhmiin -sivulta.

Hakeutuminen jatkaviin ryhmiin
Tredun laatukäsikirja - näin toimimme Tredussa

Arvosanojen korottaminen valmistumisen jälkeen

Oletko saanut aiemmin tutkintotodistuksen ammatillisesta perustutkinnosta ja haluaisit korottaa tutkintotodistuksesi arvosanoja?

Lue täältä miten korottaminen onnistuu

Kysy lisää hakeutumisesta

TreduNavi hakupalvelu
tredu.haku@tampere.fi
040 170 5649
Asiakaspalvelu puhelimitse avoinna ma 9-15, ti 12-15, ke-pe 9-15.
Ohjaustapaamiset ajanvarauksella.