Tervetuloa tutustumaan

Millainen Tredu on? Mitä voi opiskella ja millaisissa oppimisympäristöissä? Nämä ja monet muut kysymykset pyörivät varmasti mielessä, kun harkitset koulutukseen hakeutumista. Meillä Tredussa järjestetään säännöllisesti sekä lähi- että TEAMS-tutustumisia eri kohderyhmille.

Olet tervetullut tutustumaan Treduun!

Koulutusten infotilaisuudet (TEAMS)

Koulutuksen infotilaisuuksissa esitellään parhaillaan haussa olevien koulutusten sisältöjä ja toteutuksia. Pääset kysymään sinua askarruttavia kysymyksiä esittelyssä olevasta koulutuksesta. Tilaisuus pitää sisällään tietyn / tiettyjen koulutuksen esittelyn. Ennen tilaisuutta on hyödyllistä tutustua koulutuksen esittelyyn nettisivuillamme.

Esittelyissä on mukana vaihtelevasti erilaisia perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä tutkinnon osa -koulutuksia.

Opiskelun uudet mahdollisuudet -info (TEAMS)

Opiskelun uudet mahdollisuudet –infotilaisuudessa saat ajankohtaista tietoa mm. ammatillisesta koulutuksesta yleisesti, opiskelumuodoista, opintojen rahoituksesta sekä työllistävien alojen alkavista koulutuksista ja koulutukseen hakeutumisesta.

Tilaisuus on avoin kaikille koulutuksesta kiinnostuneille henkilöille ja ryhmille.

Tilaisuus toteutetaan etänä, Teams-sovelluksen välityksellä. Kesto 30 minuuttia.

Alan ammattilaisille puhtausalan koulutusten info

Päivät 4.10.2023
Aika 10:00-10:30
Paikka Teams
Lue lisää

Urheiluoppilaitosilta

Päivät 28.11.2023
Aika 18 — 19.30
Paikka Tredu, Sammonkadun toimipiste. Sammonkatu 45
Lue lisää
Rohkee Retee Reilu tredulainen

Tredussa tapahtuu!

Suunnista tästä Tredun tapahtumat -sivulle. Sieltä löydät kaikki tulevat tapahtumat.

Tredun tapahtumat
Tredun opiskelijoita ja opettaja

Haluaisitko tulla tutustumaan paikanpäälle?

Voit tutustua Tredun koulutuksiin ja toimipisteisiin vierailemalla sinua kiinnostavassa toimipisteessä. Tutustuminen voi olla hyödyllistä, jos esimerkiksi harkitset uudelle alalle kouluttautumista. Sovi tutustumisesta sinua kiinnostavan alan ja toimipisteen opinto-ohjaajan kanssa. Tutustumiskäyntejä järjestetään myös ryhmille. Löydät opinto-ohjaajien yhteystiedot yhteystietosivultamme.

Siirry yhteystietosivulle
Tredun opiskelijat poseeravat

Tredu YouTubessa

Voit tutustua Tredun tutkintoihin ja toimipisteisiin vaivattomasti myös YouTube videoiden avulla. Tredun kanavalla on valmiita soittolistoja mm. teemoilla ”Tutustu tutkintoihin”, ”Kurkista toimipisteisiin” ja ”Tredusta Duuniin”.

Löydät tarjonnasta varmasti mielenkiintoisia ja sinulle hyödyllisiä videoita, olit sitten nuori, aikuinen tai ammattisi puolesta tietoa etsivä.

Tredun YouTube-kanava
Kaksi tredulaista

Tutustu Treduun ja koulutuksiin ennen yhteishakua!

Haluatko nähdä ja kokea millaista opiskelu Tredussa oikeasti on?
Tredussa järjestetään tutustumisia toimipisteisiin ja koulutuksiin 8- ja 9-luokkalaisille, sekä TUVA-opiskelijoille ja nuorille, jotka ovat jonkun ohjaustoiminnan piirissä. Myös ohjaustoimijat ovat tervetulleita tutustumaan.

Oppilaiden ilmoittautumisista vastaa oma opinto-ohjaaja tai ohjaustoimija.

Tutustu tarjontaan ja ilmoita tutustujia Treduun