Tervetuloa tutustumaan

Millainen Tredu on? Mitä voi opiskella ja millaisissa oppimisympäristöissä? Nämä ja monet muut kysymykset pyörivät varmasti mielessä, kun harkitset koulutukseen hakeutumista. Meillä Tredussa järjestetään säännöllisesti sekä lähi- että TEAMS-tutustumisia eri kohderyhmille. Olet tervetullut tutustumaan Treduun!

Koulutusten infotilaisuudet (TEAMS)

Koulutuksen infotilaisuuksissa esitellään parhaillaan haussa olevien koulutusten sisältöjä ja toteutuksia. Pääset kysymään sinua askarruttavia kysymyksiä esittelyssä olevasta koulutuksesta. Tilaisuus pitää sisällään tietyn / tiettyjen koulutuksen esittelyn. Ennen tilaisuutta on hyödyllistä tutustua koulutuksen esittelyyn nettisivuillamme.

Esittelyissä on mukana vaihtelevasti erilaisia perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä tutkinnon osa -koulutuksia.

Opiskelun uudet mahdollisuudet -info (TEAMS)

Opiskelun uudet mahdollisuudet –infotilaisuudessa saat ajankohtaista tietoa mm. ammatillisesta koulutuksesta yleisesti, opiskelumuodoista, opintojen rahoituksesta sekä työllistävien alojen alkavista koulutuksista ja koulutukseen hakeutumisesta.

Tilaisuus on avoin kaikille koulutuksesta kiinnostuneille henkilöille ja ryhmille.

Tilaisuus toteutetaan etänä, Teams-sovelluksen välityksellä. Kesto 30 minuuttia.

Opiskelun uudet mahdollisuudet -info 14.12.2022 (TEAMS)

Päivät 14.12.2022
Aika 13:00 - 13:30
Paikka verkossa
Lue lisää

Oppisopimusinfot (TEAMS)

Tule kuulemaan, miten oppisopimuksella voit lisätä osaamistasi tai suorittaa ammatillisen tutkinnon työsuhteessa tai yrittäjänä.

Tilaisuus toteutetaan etänä, Teams-sovelluksen välityksellä. Kesto 30 minuuttia.

Tredun opiskelijoita ja opettaja

Tutustumiset tutkintoaloihin toimipisteissä

Tredun koulutuksiin ja toimipisteisiin voi tutustua vierailemalla oppilaitoksella myös muut kuin perusopetuksen oppilaat. Voit sopia tutustumisesta sinua kiinnostavan alan ja toimipisteen opinto-ohjaajan kanssa. Löydät toimipisteiden opinto-ohjaajien yhteystiedot yhteystietosivultamme.

Toimipisteidemme yhteystiedot löydät täältä
Tervetuloa Treduun!

Tredu YouTubessa

Voit tutustua Tredun tutkintoihin ja toimipisteisiin vaivattomasti myös YouTube videoiden avulla. Tredun kanavalla on valmiita soittolistoja mm. teemoilla ”Tutustu tutkintoihin”, ”Kurkista toimipisteisiin” ja ”Tredusta Duuniin”.

Löydät tarjonnasta varmasti mielenkiintoisia ja sinulle hyödyllisiä videoita, olit sitten nuori, aikuinen tai ammattisi puolesta tietoa etsivä.

Tredun YouTube-kanava