Tervetuloa tutustumaan

Millainen Tredu on? Mitä voi opiskella ja millaisissa oppimisympäristöissä? Nämä ja monet muut kysymykset pyörivät varmasti mielessä, kun harkitset koulutukseen hakeutumista. Meillä Tredussa järjestetään säännöllisesti sekä lähi- että TEAMS-tutustumisia eri kohderyhmille.

Olet tervetullut tutustumaan Treduun!

Tutustu Treduun ja koulutuksiin ennen yhteishakua!

Haluatko nähdä ja kokea millaista opiskelu Tredussa oikeasti on?
Tredussa järjestetään tutustumisia toimipisteisiin ja koulutuksiin 8- ja 9-luokkalaisille, sekä TUVA-opiskelijoille ja nuorille, jotka ovat jonkun ohjaustoiminnan piirissä. Myös ohjaustoimijat ovat tervetulleita tutustumaan.

Oppilaiden ilmoittautumisista vastaa oma opinto-ohjaaja tai ohjaustoimija.

Tutustu tarjontaan ja ilmoita tutustujia Treduun

Ajankohtaisia tapahtumia perusopetukseen, TUVA:an ja muille kiinnostuneille

Koulutusten infotilaisuudet (TEAMS)

Koulutuksen infotilaisuuksissa esitellään parhaillaan haussa olevien koulutusten sisältöjä ja toteutuksia. Pääset kysymään sinua askarruttavia kysymyksiä esittelyssä olevasta koulutuksesta. Tilaisuus pitää sisällään yhden tai useamman koulutuksen esittelyn. Ennen tilaisuutta on hyödyllistä tutustua koulutuksen esittelyyn nettisivuillamme.

Esittelyissä on mukana vaihtelevasti erilaisia perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä tutkinnon osa -koulutuksia.

Yleisinfot koulutuksesta ja hakeutumisesta

TreduNavi hakupalvelu järjestää infotilaisuuksia koulutukseen hakeutumisesta kiinnostuneille. Voit osallistua kaikille avoimiin infoihin tapahtumailmoituksissa kerrotun ohjeen mukaan. Pääsääntöisesti infot toteutetaan etänä, verkossa. Ajankohtaiset ilmoitukset nähtävissä alla sekä Tredun tapahtumat -sivulla.

Tredussa tapahtuu!

Suunnista tästä Tredun tapahtumat -sivulle. Sieltä löydät kaikki tulevat tapahtumat.

Tredun tapahtumat
Tredun opiskelijoita ja opettaja

Haluaisitko tulla tutustumaan paikanpäälle?

Voit tutustua Tredun koulutuksiin ja toimipisteisiin vierailemalla sinua kiinnostavassa toimipisteessä. Tutustuminen voi olla hyödyllistä, jos esimerkiksi harkitset uudelle alalle kouluttautumista. Sovi tutustumisesta sinua kiinnostavan alan ja toimipisteen opinto-ohjaajan kanssa. Tutustumiskäyntejä järjestetään myös ryhmille. Löydät opinto-ohjaajien yhteystiedot yhteystietosivultamme.

Yhteystiedot kampuksittain

Tredu YouTubessa

Voit tutustua Tredun tutkintoihin ja toimipisteisiin vaivattomasti myös YouTube videoiden avulla. Tredun kanavalla on valmiita soittolistoja mm. teemoilla ”Tutustu tutkintoihin”, ”Kurkista toimipisteisiin” ja ”Tredusta Duuniin”.

Löydät tarjonnasta varmasti mielenkiintoisia ja sinulle hyödyllisiä videoita, olit sitten nuori, aikuinen tai ammattisi puolesta tietoa etsivä.

Tredun YouTube-kanava

Etäinfot aikuisryhmille

Toimitko esim. työnhakuryhmän ohjaajana ja sinun ryhmässäsi on ammatillisesta koulutuksesta kiinnostuneita henkilöitä? Tarjoamme mahdollisuuden tilata yleisinfoja koulutuksesta ja hakeutumisesta erilaisille ryhmille. Ota yhteyttä TreduNavi hakupalveluun tredu.haku@tampere.fi ja kerro viestissä kohderyhmästä ja toiveesi infon ajankohdasta.