Tredu työnantajana

Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä

Meitä tredulaisia on jo yli 1 100. Teemme töitä mm. opettamisen, oppimisen, yrittäjyyden, uusimpien teknologioiden, kestävän elämäntavan, projektien, tietohallinnon, pedagogiikan ja hallinnon moniosaajina. Yhdessä meillä on paljon osaamista, opimme jatkuvasti uutta ja kehitämme rohkeasti uusia tapoja toimia.

Meillä voit kasvaa ammattilaisena sekä vaikuttaa omaan urapolkuusi. Unelmasi ja tavoitteesi ansaitsevat tulla kuulluiksi ja me autamme niiden toteuttamisessa. Tarjoamme laajasti mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistasi. Vierelläsi on toistatuhatta rohkeeta, reteetä ja reilua ammattilaista.

Parasta on mahdollisuus kehittää toimintaa ja vaikuttaa asioihin. Mahdollisuus tehdä monien eri ammattiryhmien kanssa yhteistyötä ja toimia erilaisissa tiimeissä ja kehittämisryhmissä.

Tärkein tehtävämme on kouluttaa tulevaisuuden ammattilaisia yhteiskunnan tarpeisiin. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista. Toimimme kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjoamme valtakunnallisesti. Teemme tiivistä yhteistyötä työelämän, kuntien ja yritysten kanssa. Tekemisemme perustuu yhteisiin arvoihin ja päämääräämme. Olemme ylpeästi tredulaisia ja Tampereen tekijöitä.

Kaksi tredulaista

Arvot

Rohkee: Isona toimijana uskallamme yhdessä nähdä, kokeilla ja kehittää mahdottomasta mahdollista

Retee: Olemme avoimesti ylpeitä osaamisestamme ja turvaamme juuri sinulle laadukkaan ammatillisen etumatkan

Reilu: Tasavertaisesti ja oikeudenmukaisesti toimimalla syntyy luottamus, joka mahdollistaa avoimuuden ja Treduun on mukava tulla uudestaan.

Tredun eri alojen opiskelijoita

Missio

Tredu kohottaa ja ylläpitää ammatillista osaamista, mahdollistaa yksilölliset opintopolut, kehittää työ- ja elinkeinoelämää ja vauhdittaa yrittäjyyttä. Tredu toimii yhteiskuntavastuullisesti ja edistää hyvää elämää.