Aikuiskoulutus

Uudelle uralle vai lisää oppia?

Haluat selvästi oppia jotain uutta ja kenties löytää itsestäsi täysin uusia puolia. Hienoa, olet oikeassa paikassa! Tredu on Pirkanmaan rohkein, retein ja reiluin aikuiskouluttaja.

Koulutustarjontaamme kuuluu kymmenien eri alojen perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja. Voit suorittaa koko tutkinnon, osia siitä tai osallistua lyhytkurssille – joustavasti ja yksilöllisesti – aiempi osaaminen sekä koulutus huomioiden.

Tredun aikuiskoulutus on ajan hermolla, sopii eri elämäntilanteisiin ja vie sinua kohti unelmiasi.

Aikuiskoulutusoppaassa syksyn 2022 koulutustarjonta

Syksyn 2022 aikuiskoulutusopas on täynnä ideoita ja inspiraatiota kouluttautumiseen. On mielessäsi sitten uusi ura tai vanhojen taitojen syventäminen, sopivimman koulutuksen löydät oppaasta.

Lue verkkolehtiversio tästä: Tredu – Aikuiskoulutusopas Syksy 2022 (e-julkaisu.fi)

Koko koulutustarjonnan ja ajankohtaiset tiedot kursseista löydät Tredun koulutushausta. Voit rajata haun kattamaan esimerkiksi vain tietyn toimipisteen tai alan. Tästä pääset koulutushakuun!

Aina tätä samaa?

Aloita muutos! Voit opiskella uuden ammatin suorittamalla ammatillisen perustutkinnon.

Perustutkinto-opinnoissa otetaan haltuun perusteet ja syvennetään valinnaisilla tutkinnon osilla jotain tiettyä osa-aluetta. Aiemmin suoritetut tutkinnot ja pätevyydet otetaan aina huomioon eli opiskelet vain asioita, joista sinulla ei ole vielä osaamista.

Voit opiskella oppisopimuskoulutuksella tai omaehtoisessa koulutuksessa.

Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta täältä

Tuuliajolla tutkinnon kanssa?

Jos osaat käytännössä ammatin, mutta sinulla ei ole tutkintoa - hanki se Tredusta! Voit täydentää osaamista tarvittavilta osin koulutuksessa tai suorittaa vain tutkinnon näytöt.

Virallinen tutkintotodistus osoittaa, että olet alan ammattilainen. Sinulle aukeaa myös jatko-opintomahdollisuuksia, ja tutkintopapereilla voi olla vaikutusta palkkaukseen.

Kaikki perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinnot löydät täältä!

Maistuuko työ puulta?

Kun ura etenee, lisäkoulutus voi olla tarpeen! Jokin tutkinnon osa, tietyn aiheen ympärille keskittyvä lyhytkoulutus tai korttikoulutus voivat auttaa sinua etenemään työelämässä.

Koulutushausta löydät avoimet kurssimme esimerkiksi ammattialoittain tai toimipisteittäin.

Koulutushakumme löydät täältä

Tiedän jo mitä haluan, mutta miten voin hakeutua koulutukseen?

Ammattilaisemme ovat täällä auttamassa sinua – ota yhteyttä!