Aikuiskoulutus

Tredun Aikuiskoulutusopas 2024 on nyt julkaistu – kokeile jotain uutta!

Tredun aikuiskoulutus on ajan hermolla, sopii eri elämäntilanteisiin ja vie sinua kohti unelmiasi. Uudesta Aikuiskoulutusoppaasta löydät laajan valikoiman juuri aikuisille suunnattuja ammatillisia koulutuksia.

Uudistetussa oppaassa pääsevät ääneen myös Tredun rohkeet, reteet ja reilut kouluttajat! Miksi Tredu on vetovoimaisin aikuiskouluttaja Pirkanmaalla? Voivatko aikuisetkin lähteä vaihtoon? Millä alalla tutkinnon voi suorittaa lähes kokonaan etänä? Oppaasta se selviää!

Tredun sotealan aikuisopiskelija

Aika aloittaa muutos?

Voit hankkia itsellesi uuden ammatin suorittamalla ammatillisen perustutkinnon. Perustutkinto-opinnoissa opit perusteet ja syvennät osaamistasi valinnaisilla tutkinnon osilla.

Aiemmin suoritetut tutkinnot ja pätevyydet otetaan aina huomioon. Opiskelet vain niitä asioita, joista sinulla ei ole vielä osaamista.

Lisäksi voit harkita yhden tai kahden osatutkinnon suorittamista! Tämä nopea polku voi auttaa sinua hankkimaan uuden ammatin tai täydentämään osaamistasi.

Tutustu perustutkintoihin ja eri aloihin
Tredun ravintola-alan aikuisopiskelija

Oppisopimus kulkee rinnallasi

Oppisopimus sopii erinomaisesti alanvaihtajille sekä ammattilaisille, jotka haluavat oppia uutta omalla työpaikallaan.

Olitpa työelämän konkari tai vasta-alkaja, oppisopimuksessa yhdistät työn ja opiskelun joustavasti. Osaamisesi kehittyy omissa työtehtävissäsi työskennellen, joko työsuhteessa tai yrittäjänä.

Lue lisää oppisopimuksesta
Tredun puhtausalan aikuisopiskelija

Kun ura etenee, lisäkoulutus voi olla tarpeen

Jokin tutkinnon osa, tietyn aiheen ympärille keskittyvä lyhytkoulutus tai korttikoulutus voivat auttaa sinua etenemään työelämässä.

Koulutushausta löydät avoimet kurssimme esimerkiksi ammattialoittain tai toimipisteittäin.

Tredun koulutushaku
Tredun sotealan aikuisopiskelija

Haluan töihin!

Olet työtön työnhakija ja haluat löytää töitä. Tule opiskelemaan itsellesi kokonaan uusi ammatti tai täydennä osaamistasi lyhyempien koulutustemme kautta!

Voit osallistua työvoimakoulutukseen, joita järjestämme yhteistyössä TE-palveluiden kanssa. Tai hakea koulutukseen jatkuvassa haussa ja opiskella TE-palveluiden myöntämän työttömyysetuuden turvin.

Lue lisää työllistymistä tukevista koulutuksistamme

Tiedän jo mitä haluan, mutta miten voin hakeutua koulutukseen?

Ammattilaisemme ovat täällä auttamassa sinua – ota yhteyttä!