Kansainväliset tilauskoulutukset

Onko organisaatiollasi tarve räätälöidylle koulutukselle ei-suomenkielistä opiskelijaryhmää ajatellen? Tredu tarjoaa suomalaista ammatillista koulutusta ja koulutusosaamista työelämän tarpeisiin myös kansainvälisten tilauskoulutustemme kautta.

Koulutuspalvelujemme toteuttajat ovat alojensa asiantuntijoita, ja huomioimme koulutusratkaisuissamme työelämän vaatimukset ja tulevat opiskelijat. Teemme pitkäjänteistä yhteistyötä oppilaitos- ja yritysyhteistyökumppaneidemme kanssa sekä koulutusperäisen maahanmuuton parissa.

Kansainvälinen tilauskoulutus Tredussa tarkoittaa, että suomalainen tai ulkomainen tilaajaorganisaatio maksaa EU- ja ETA-alueen ulkopuolisista kansalaisista koostuvan opiskelijaryhmän koulutuksen.

Palveluitamme

 • Tilauskoulutus Suomessa soveltuu esimerkiksi tilanteeseen, jossa yrityksesi tarvitsee työvoimaa ja on valmis ottamaan vastaan opiskelijoita EU- ja ETA-alueen ulkopuolelta. Opiskelijaryhmät tulevat Suomeen opiskelemaan Treduun.

  Tällöin opiskellaan asiakkaan tarpeita vastaavaa soveltuvaa tutkintoa tai tutkinnon osaa.

  Koulutuksen maksaa suomalainen tai ulkomainen tilaajaorganisaatio. Tilauskoulutusryhmän opiskelijat ovat EU- ja ETA-alueen ulkopuolisten valtioiden kansalaisia.

 • Kohdemaassa tai hybridinä järjestettävät koulutukset sopivat esimerkiksi tilanteeseen, jossa yrityksesi tarvitsee ulkomailla sijaitsevalle henkilökunnalle osaamisen päivittämistä.

  Kun halutaan opiskella kokonaan tai osin ulkomailta käsin, koulutuspalvelut toteutetaan opiskeltavasta aiheesta ja asiakkaan tarpeista riippuen joko kohdemaassa, etätoteutuksena tai näiden hybridinä. Etätoteutuksessa opiskelijat ovat kotimaassaan, ja koulutus hoidetaan verkkototeutuksena etäyhteyksin. Hybriditoteutuksessa osa koulutuksesta suoritetaan verkossa etäopintoina ja osa paikan päällä kohdemaassa.

  Tilaajan tarpeesta riippuen opiskellaan soveltuvaa tutkintoa tai tutkinnon osaa.

  Koulutuksen maksaa suomalainen tai ulkomainen tilaajaorganisaatio. Tilauskoulutusryhmän opiskelijat ovat EU- ja ETA-alueen ulkopuolisten valtioiden kansalaisia.

Kysy lisää

Kehittämispäällikkö

Tellervo Tarko

Koulutusvientijohtaja

Helena Koskinen

Tredu – Empowering smart and inclusive growth