Hakeutuminen jatkaviin ryhmiin

Voit hakea opiskelemaan Tredun jatkaviin ryhmiin, jos

  • sinulta on jäänyt ammatillisen perustutkinnon suorittaminen kesken ja haluat tehdä aiemmin aloittamasi tutkinnon valmiiksi. Hakeminen edellyttää sitä, että olet suorittanut vähintään yhden tutkinnon osan ammatillisista opinnoista. 
  • olet suorittanut ammatilliset tutkinnon osat tai osia ja haluat täydentää tutkinnon suorittamalla yhteiset tutkinnon osat, jotka sisältävät yleissivistäviä opintoja (viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen, matemaattis-luonnontieteellinen osaaminen ja yhteiskunta- ja työelämäosaaminen).
  • haluat siirtyä opiskelemaan meille toisesta oppilaitoksesta jatkamaan saman tutkinnon suorittamista.

Opiskelijavalinta tehdään harkinnanvaraisesti.

Ole ensin yhteydessä hakemasi tutkintoalan opinto-ohjaajaan, haluamaasi toimipisteeseen. Tutkintoalan opinto-ohjaaja selvittää vapaiden opiskelupaikkojen tilanteen ja mahdollisuutesi jatkaa opintoja Tredussa. Löydät yhteystiedot täältä.

Täytä hakulomake ja liitä lomakkeeseen opintosuoritusote aiemmista opinnoistasi. Hakemuksella pitää olla tieto opinto-ohjaajasta, jonka kanssa hakeutumisesta on keskusteltu sekä liitteenä opintosuoritusote, jotta hakemus käsitellään. Linkki hakulomakkeelle.

Hakemuksesi on voimassa yhden kuukauden.

 

Lisätietoja hakeutumisesta

TreduNavi hakupalvelu
sähköposti tredu.haku@tampere.fi
puhelin 040 170 5649
puhelinpalvelu avoinna ma 9-15, ti 12-15, ke-pe 9-15