Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a
Opiskelija istuu läppärin kanssa sohvalla

Yrittäjä

Yrittäjyyden ammattitutkinto

Yrittäjä toteuttaa menestyksellistä ja tuloksekasta liiketoimintaa. Esimerkiksi uusien tuotteiden ja palvelujen, liiketoimintamallien, markkinoinnin sekä sosiaalisen median hyödyntämisen avulla yrityksen on mahdollista huolehtia kilpailukyvystään ja kasvattaa markkinoitaan.

Hänen osaamiseen kuuluu riittävä tietämys taloudesta, tuloksellisuudesta, verotuksesta, sopimusjuridiikasta ja työsuhdeasioista.

Yrittäjyyden ammattitutkinto tarjoaa työkaluja ja tuoretta näkökulmaa yrittämiseen, yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen, markkinointiin sekä kilpailukyvyn ja tuloksellisuuden parantamiseen.

Koulutuksessa parannat yrittäjävalmiuksiasi ja rakennat verkostoja samanhenkisten yrittäjien kanssa. Koulutuksen kohderyhmänä ovat pää- tai sivutoimiset yrittäjät, mutta se soveltuu myös aloittaville yrittäjille. Mentorit ja muiden yrittäjäkollegoiden muodostama verkosto ovat tukenasi opiskelujen ajan.
Tule hankkimaan ammatillista etumatkaa!


Yritystoiminnan suunnittelun ja käynnistämisen osaamisalan suorittaneella on osaamista arvioida edellytyksiään toimia yrittäjänä. Osaat laatia liiketoimintasuunnitelman ja siihen liittyvät laskelmat sekä suunnitella tarvittavia yhteistyöverkostoja. Osaat kehittää liiketoimintaa vastuullisesti, käynnistää yrityksen toiminnan ja kehittää omia yrittäjävalmiuksia.

Yritystoiminnan kehittämisen osaamisalan suorittaneella on osaamista kehittää liiketoimintaa analysoimalla yrityksen nykytilaa ja toteuttamalla kehittämistoimenpiteitä tavoitteellisesti. Osaat kehittää liiketoimintaa vastuullisesti sekä hyödyntää verkostoja ja kehittää omia yrittäjävalmiuksia.

Koulutuksen teemoja:

  • Yrityksesi tilanne ja tavoitteet
  • Lisää myyntiä ja tuottavia asiakkaita
  • Tuloksellisuutta markkinointiin
  • Digitaalinen markkinointi
  • Sisällön tuottaminen sosiaalisen median kanaviin
  • Palvelumuotoilua
  • Talous ja verotus hallintaan
  • Ideasta toteutukseen

Katso video Lauri Tuohimaasta ja Aleksi Riuttalasta, jotka opiskelivat Tredussa yrittäjän ammattitutkinnon. Yrittäjän ammattitutkinnon avulla Tuohimaa ja Riuttala kertovat saaneensa kehitettyä markkinointia, fokusoitua palvelukonseptia ja taklattua yritystoiminnan alussa piileviä katvealueita.


Yrittäjyyden ammattitutkinto

Yrittäjyyden ammattitutkinto tarjoaa työkaluja, tuoretta näkökulmaa yrittämiseen ja keinoja yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen, markkinointiin ja tuloksellisuuden parantamiseen. Tutkinnon avulla on mahdollista kehittyä yrittäjänä sekä parantaa oman yrityksen kilpailukykyä.

Yrittäjyyden ammattitutkinto (150 osaamispistettä)
Tutkinto muodostuu kaikille pakollisesta tutkinnon osasta, osaamisalakohtaisesta pakollisesta tutkinnon osasta sekä valinnaisesta tutkinnon osasta.

Osaamisalat
Yritystoiminnan kehittämisen osaamisala
Yritystoiminnan suunnittelun ja käynnistämisen osaamisala