Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a
Opiskelija istuu läppärin kanssa sohvalla

Yrittäjä, yritystoiminnan kehittäminen

Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjä toteuttaa menestyksellistä ja tuloksekasta liiketoimintaa. Hänen osaamiseen kuuluu riittävä tietämys taloudesta, tuloksellisuudesta, verotuksesta, markkinoinnista, sopimusjuridiikasta ja työsuhdeasioista.

Yritystoiminnan kehittäminen on jatkuvaa työtä. Esimerkiksi uusien tuotteiden ja palvelujen, liiketoimintamallien, markkinoinnin sekä sosiaalisen median hyödyntämisen avulla yrityksen on mahdollista huolehtia kilpailukyvystään ja kasvattaa markkinoitaan.


Yrittäjä on rohkea riskinottaja. Menestyvä yrittäjä on yhteistyökykyinen, tavoitteellinen, ulospäinsuuntautunut ja täsmällinen.

Koulutuksen teemoja:

  • Yrityksesi tilanne ja tavoitteet
  • Lisää myyntiä ja tuottavia asiakkaita
  • Tuloksellisuutta markkinointiin
  • Palvelumuotoilua
  • Talous ja verotus hallintaan
  • Ideasta toteutukseen


Katso video Lauri Tuohimaasta ja Aleksi Riuttalasta, jotka opiskelivat Tredussa yrittäjän ammattitutkinnon. Yrittäjän ammattitutkinnon avulla Tuohimaa ja Riuttala kertovat saaneensa kehitettyä markkinointia, fokusoitua palvelukonseptia ja taklattua yritystoiminnan alussa piileviä katvealueita.


Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjän ammattitutkinto tarjoaa työkaluja, tuoretta näkökulmaa yrittämiseen ja keinoja olemassa olevan yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen, markkinointiin ja tuloksellisuuden parantamiseen. Tutkinnon avulla on mahdollista kehittyä yrittäjänä sekä parantaa oman yrityksen kilpailukykyä.

Yrittäjän ammattitutkinnossa (150 osp) on kaksi osaamisalaa. Tredussa on mahdollista suorittaa yrittäjänä jo toimiville suunnattu yritystoiminnan kehittämisen osaamisala.