Tredu Tampereen Joulutorilla

Tredun opiskelijoiden Joulutorimökistä löydät tänäkin vuonna monenmoisia herkkuja lahjaksi ja kotiin vietäväksi. Hepolamminkadun elintarvikealan opiskelijoiden NY-yritys pyörittää mökin toimintaa sekä valmistaa myytäviä tuotteita. Löydät meidät mökistä numero 3, joka on saanut vuoden aikana uuden upean joulunpunaisen värin!

Tarjolla mm. glögiä, makkaraa, joulutorttuja ja muita jouluherkkuja. Myynnissä myös vaihtelevalla kattauksella muita jouluisia elintarvikkeita ja tuotteita – made in Tredu, tottakai! Kysy lisätietoja mökin tontuilta.

Mökissämme palaa aina tuli eli voit istua rauhassa alas ja paistaa makkarat itse. Joulutori ja Tredun mökki on auki joka päivä klo 11–19.

Jouluruokien tilaus verkkokaupasta

Hervannan elintarvikeopiskelijat valmistavat myös makoisia joululaatikoita ja muita jouluherkkuja. Voit tilata tuotteet helposti Tredun verkkokaupasta 10.12. mennessä ja noutaa ne Hepolamminkadun toimipisteestä jouluviikolla (osoite Hepolamminkatu 10). Tutustu valikoimaan: kauppa.tredu.fi

Jo vuodesta 2008 järjestetty Tampereen Joulutori on esteetön, tunnelmallinen ja perinteinen tapahtuma, jossa hyvät asiat säilyivät ja josta löytää aina jotain uutta. Tampereen Joulutori löytyy Keskustorilta Hämeenkadun varresta.

Lue lisää joulutorin sivuilta!

Tredun mökki Joulutorilla