Työvoimakoulutus

Ammatillinen osatutkinto yksilöllisesti (nro 717943)

Koulutuksessa voit suorittaa tutkinnon osan tai osia hyvin työllistäville aloille. Tämä työvoimakoulutus suunnitellaan yksilöllisesti opiskeltavan alan mukaan.

Hakuaika
Jatkuva haku
Opinnot alkavat
Yksilöllisesti sovittavissa
Hinta
Maksuton - Koulutuksen ajalta maksetaan työttömyysetuutta ja kulukorvausta. Opiskelija vastaa viranomais- ja korttimaksuista.

Mitä voit opiskella?

Tredussa voit suorittaa työvoimakoulutuksena tutkinnon osan tai osia seuraavilla aloilla:

  • Elintarvikealan perustutkinto
  • Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi
  • Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala sekä liiketoiminnan palveluiden osaamisala, talouden osaamisala
  • Rakennusalan perustutkinto, talonrakennusala ja kivirakentaminen
  • Puhtaus- ja kiinteistöalan perustutkinto, kiinteistönhoitaja
  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, toimitilahuoltaja ja kodinhuoltaja
  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, laitoshuoltaja
  • Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja: ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisala, lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala
  • Ravintola- ja cateringalan perustutkinto

Huom! Jokaisen hakemuksen kohdalla katsotaan koulutusalan mahdollisuudet ottaa hakija opiskelijaksi. Tutkintojen perusteisiin voit tutustua tarkemmin verkossa.

Koulutus soveltuu sinulle

Ammatillinen osatutkinto yksilöllisesti -työvoimakoulutus on tarkoitettu pirkanmaalaisille työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on tarve ja motivaatiota suorittaa ammatillisen perus- tai ammattitutkinnon osan tai osia.

Koulutukseen voidaan valita henkilöitä, joilla on koulutustarve ja jotka soveltuvat koulutusalalle ja koulutuksen tavoitteena olevaan työhön. Soveltuvuus määritellään kyseisen ammattialan tai ammatin vaatimien taitojen, ominaisuuksien ja terveydellisten vaatimusten perusteella.

Koulutuksen kesto ja toteutus

Koulutuksen sisältö, kesto ja sijainti määräytyvät koulutusalan ja suoritettavan koulutuskokonaisuuden mukaan. Työvoimakoulutuksen kesto on enimmillään noin 18 kuukautta

Näin haet

Ennen koulutukseen hakemista, keskustele asiasta TE-toimiston ohjausasiantuntijan tai kuntakokeilun OMA-valmentajan kanssa. TE-toimiston ohjausasiantuntijan ja kuntakokeilun OMA-valmentajan tavoitat esim. jättämällä yhteydenottopyynnön Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Kun yhteisesti laaditussa työllistymissuunnitelmassa on arvioitu koulutustarpeesi, voit hakea koulutukseen. 

Hae koulutukseen TE-palveluiden sivuilla.
Koulutuksen numero on 717943. Täytä hakemus TE-palvelujen sivustolla ’Hae tähän koulutukseen’ -painikkeen kautta. Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, pitää sinun vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

Ilmoitathan hakemuksessasi sinua kiinnostavan koulutusalan ja tutkinnon.

Lisätietoja antaa

Opinto-ohjaaja

Maarit Hämäläinen

Pirkanmaan TE-palvelut
Essi Kerttula
essi.kerttula@te-toimisto.fi

TE-palvelujen koulutusneuvonta
TE-palvelujen sivuilta
puhelin 0295 020 702
Soittoaika ma–pe klo 9.00–16.15