Liiketoiminnan perustutkinnon osa, työvoimakoulutus nro 715949

Asiakaspalvelu, liiketoiminnan perustutkinnon osa

Koulutus on suunnattu sinulle, joka haluat työllistyä eri alojen asiakaspalvelutehtäviin ja kehittää asiakaspalvelussa tarvittavaa osaamistasi.

Hae nyt!

Hakuaika 05.09. - 01.10.2023

Hae koulutukseen TE-palvelut sivuston kautta
Hakuaika
05.09. - 01.10.2023
Toteutustapa
Monimuoto, Päiväopetus
Toimipiste
Tampere Sammonkatu
Opinnot alkavat
25.10.2023
Hinta
Maksuton

Mitä koulutus sisältää?

Koulutus on suunnattu sinulle, joka haluat työllistyä eri alojen asiakaspalvelutehtäviin ja kehittää asiakaspalvelussa tarvittavaa osaamistasi. Asiakaspalveluvalmiutta tarvitaan monissa työtehtävissä. Koulutuksessa vahvistat asiakaspalvelu- ja digitaitoja, jotka antavat sinulle hyvät valmiudet eri alojen työtehtäviin. Tavoitteena on suorittaa koulutuksen aikana liiketoiminnan perustutkinnosta asiakaspalvelun tutkinnon osa.

Koulutuksen sisältöä:

  • Asiakaspalvelu eri kanavissa
  • Asiakasviestintä erilaisissa palvelutilanteissa
  • Myönteisen asiakaskokemuksen edistäminen
  • Markkinoinnin perusteet asiakaspalvelun tukena
  • Työvälineohjelmat: Office 365 -pilvipalvelut, Excel, Word, PowerPoint

Koulutus sisältää myös uraohjausta ja työnhakuvalmennusta sekä henkilökohtaista ohjausta opinnoissa. Koulutus on kokopäiväistä opiskelua. Tredussa pidettävien lähiopetuspäivien lisäksi koulutukseen sisältyy myös etäopiskelua sekä työssäoppimista asiakaspalvelutyötehtävissä työpaikalla. Työssäoppimista on noin 40 päivää.

Työssäoppimispaikkaa voit hakea asiakaspalvelutehtävistä itseäsi kiinnostavalta alalta toimialasta riippumatta. Voit hakeutua esimerkiksi kaupan tehtäviin, myynti- tai toimistotehtäviin, erilaisiin neuvontatehtäviin sekä ravintola- ja matkailualan, hoiva-alan, puhtaus- ja kiinteistöalan asiakaspalvelutehtäviin.

Koulutus perustuu liiketoiminnan perustutkinnon (merkonomi) asiakaspalvelun tutkinnonosan vaatimuksiin. Tutkinnon osa on sisällöltään yleishyödyllinen ja siten soveltuu monien eri alojen työtehtäviin. Koulutuksen jälkeen opiskelijalla on mahdollisuus hakeutua suorittamaan omaehtoisesti koko liiketoiminnan perustutkinto.

Tutkinnon perusteisiin voit tutustua tarkemmin osoitteessa:
Tutkinnon perusteet opintopolussa – liiketoiminnan perustutkinto

Tutkinnon perusteet opintopolussa – asiakaspalvelu

Koulutusaika

  • Hakuaika koulutukseen päättyy 1.10.2023.
  • Haastattelut järjestetään 11.10.2023.
  • Koulutus alkaa 25.10.2023, kesto n. 4 kk

Näin haet

Hae koulutukseen TE-palveluiden nettisivun kautta 1.10.2023 mennessä. Koulutuksen nro 715949.

Täytä hakemus TE-palvelujen sivustolla ’Hae tähän koulutukseen’ -painikkeen kautta. Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, pitää sinun vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

Valintahaastatteluun kutsutaan koulutushakemuksen perusteella, joten täytä hakemus huolella. Perustele hakemuksessasi koulutuksen tarpeellisuus työnhakusi kannalta ja kerro myös millaisia työtehtäviä olet hakemassa.

Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa
www.tyomarkkinatori.fi

Lisätietoja koulutuksesta
Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja sen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palveluiden koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9.00-16.15 puhelimitse 0295 020 702. Koulutusneuvonnan löydät myös Facebookista osoitteella www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Koulutuksen ajalta maksetaan työttömyysetuutta ja kulukorvausta. Lisätietoa työvoimakoulutuksesta löydät https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/koulutus/eri-tavat-opiskella/opiskelu-tyottomana .

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, joiden työnhaku on voimassa.

Kysy lisää

Koulutuksen yhteyshenkilö Tredu