Tredun alumnit

Sinustako Tredun alumni?

Kaikki Tredusta, sekä PIRKO/Pirkanmaan ammattiopistosta ja Tampereen ammattiopistosta valmistuneet ja valmistumassa olevat opiskelijat sekä nykyiset että entiset työntekijät voivat olla Tredun alumneja. Tredun alumnitoimintaan voivat tulla mukaan kaikki, jotka haluavat tehdä yhteistyötä Tredun kanssa, vaikka he eivät olisi valmistuneet Tredusta. Heitä kutsumme työpaikkakummeiksi.

Haluamme kuulla mitä sinulle kuuluu ja miten olet edennyt urallasi. Lisäksi haluamme tarjota sinulle lisä- ja täydennyskoulutusta tarpeidesi mukaan. Alumnitapahtumissa voit verkostoitua sekä oman alan että muiden ammattialojen Alumnien kanssa.

Olet tervetullut tuomaan meille kuulumisia työelämästä ja samalla pääset vaikuttamaan tulevien ammattilaisten koulutukseen ja mahdollisesti heidän työllistämiseen. Lämpimästi tervetuloa mukaan Rohkeen, Reteen ja Reilun Tredun Alumnitoimintaan!

Oletko jo rekisteröitynyt ja haluat vain päivittää tietosi?

Voidaksemme pitää sinuun jatkossakin yhteyttä tarvitsemme ajantasaiset yhteystietosi. Pitämällä yhteystietosi ajan tasalla varmistat, ettei sinulta mene ohi kiinnostavia tapahtumia tai koulutustarjontaa.

Päivitä yhteystietosi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: alumni.tredu@tampere.fi.

Mikäli haluat poistua kokonaan alumnirekisteristä, niin tee siitä ilmoitus edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja alumnitoiminnasta

alumni.tredu@tampere.fi

Tredulainen läppärillä

Tredun yrittäjäalumnit

Yrittäjä! Tule mukaan Tredun alumnitoimintaan.

Lue täältä lisää yrittäjäalumnitoiminnastamme