Gerontologinen hoitotyö

Haluatko päivittää osaamistasi ikääntyvien kanssa työskentelyssä? Hanki ammatillista etumatkaa ja täydennä osaamistasi Tredussa!

Hakuaika
Hakuaika on päättynyt.
Toteutustapa
Oppisopimus, Verkko-opetus
Toimipiste
verkkototeutus
Opinnot alkavat
25.04.2024
Hinta
200€/Oppisopimuksella maksuton

Mitä koulutus sisältää?

Tämän päivän sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristöt ikääntyneiden palveluissa vaativat monipuolista osaamista. Gerontologisen hoitotyön koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää työtäsi ja syventää gerontologista osaamistasi. Koulutuksessa saat työkaluja ikääntyneen ihmisen kokonaistilanteen kartoittamiseen yhdessä hänen kanssaan, ikääntyneen ihmisen hoidon suunnitteluun, gerontologisen hoitotyön toteuttamiseen ja ikääntyneen ihmisen lääkehoidon toteuttamiseen omalla vastuualueellasi. Saat työkaluja myös turvalliseen toimintaan ja gerontologisen hoitotyön arviointiin ja kehittämiseen.

Koulutus on osa vanhustyön erikoisammattitutkinnosta ja sen laajuus on 60 osaamispistettä. Jos haluat suorittaa myöhemmin koko vanhustyön erikoisammattitutkinnon, voit hyödyntää tämän jo suoritetun tutkinnon osan. Koulutuksesta saat osatutkintotodistuksen.

Koulutus sisältää verkko-opetusta Teamsin välityksellä, itsenäistä opiskelua, työssä tapahtuvaa opiskelua ja näytön. Saat henkilökohtaista ohjausta, vertaistukea ja pääset verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa.

Seuraava koulutuksen aloitusinfo Teamsissa on 25.4.2024 klo 12.30-16.30. Tämän jälkeen opetusta on 3×4 h Teamsissa klo 12.30-16.30:
2.5.2024 Toimintakyky ja sen tukeminen
16.5.2024 Lääkehoito ja muut hoitotyön keinot gerontologisessa hoitotyössä
30.5.2024 Digitaaliset palvelut ja vuorovaikutus

Koulutus soveltuu sinulle

Koulutus on tarkoitettu ammattihenkilöille, jotka haluavat kehittää työtään ja syventää gerontologista osaamistaan. Koulutus sopii sinulle, jos sinulla on vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkinto ja ikääntyneisiin liittyvää työkokemusta.
Koulutus ja tutkinnon osan suorittaminen edellyttävät työpaikkaa opintojen aikana ikääntyvien palveluissa tai vanhustyössä.

Näin haet

Jos et suorita koulutusta oppisopimuksella, hae koulutukseen täyttämällä hakulomake 24.3.2024 mennessä Tredun Wilma-järjestelmässä. Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat vahvistuksen sähköpostiisi. Koulutukseen hakijoille järjestetään haastattelu. Sinuun ollaan yhteydessä ja sovitaan haastatteluajasta.

Oppisopimus

Koulutuksen voi suorittaa oppisopimuksena, jos sinulla on alan työpaikka. Kun koulutus suoritetaan oppisopimuksella, suurin osa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu opiskelijan omalla työpaikalla. Tällöin opiskelija sopii työnantajansa kanssa oppisopimuskoulutuksen aloittamisesta tai hankkii itse koulutukseen soveltuvan työpaikan. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta

Ota yhteyttä Tredun alakohtaiseen koulutustarkastajaan (Jaana Virtanen, jaana.p.virtanen@tampere.fi, puh. 050 329 5713) ennen ilmoittautumista.

Täytä ilmoittautumislomake sen jälkeen täällä:
Ilmoittautumislomake oppisopimuskoulutukseen
Ilmoittautumislomake yrittäjän oppisopimuskoulutukseen

Kysy lisää


Koulutuksen sisältö ja toteutus
Opettaja Päivi Lampi
sähköposti paivi.lampi@tampere.fi
puhelin 041 730 9676

Oppisopimuskoulutus
Koulutustarkastaja Jaana Virtanen
sähköposti jaana.p.virtanen@tampere.fi
puhelin 050 329 5713