Hyvinvointiteknologia toimintakyvyn edistämisessä

Haluatko lisätä osaamistasi hyvinvointiteknologiassa? Hanki ammatillista etumatkaa ja täydennä osaamistasi Tredussa!

Hae nyt!

Hakuaika 19.12.2022 - 15.03.2023

Hae koulutukseen
Hakuaika
19.12.2022 - 15.03.2023
Toteutustapa
Monimuoto, Verkko-opetus
Toimipiste
Tampere Santalahdentie, verkkototeutus
Opinnot alkavat
12.04.2023
Hinta
Maksuton

Mitä koulutus sisältää?

Hyvinvointiteknologia toimintakyvyn edistämisessä -koulutus tarjoaa mahdollisuuden kehittää osaamistasi hyvinvointiteknologiassa. Koulutus on tarkoitettu valmiille lähi- ja sairaanhoitajille täydennyskoulutukseksi. Hyvinvointiteknologia toimintakyvyn edistämisessä on tutkinnon osa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta. Koulutuksen laajuus on 15 osaamispistettä. Tutkinnon osan suoritettuasi osaat suunnitella hyvinvointiteknologian käyttöä asiakastyössä. Käytät sujuvasti hyvinvointiteknologian työmenetelmiä, -välineitä ja materiaaleja asiakkaan toimintakyvyn edistämisessä ja arvioinnissa. Osaat käyttää vuorovaikutustaitoja asiakastyössä sekä ohjata asiakkaita hyvinvointiteknologian hankintaan ja käyttöön liittyvien palveluiden käytössä. Pystyt ylläpitämään ja edistämään turvallisuuttasi, työkykyäsi ja työhyvinvointiasi sekä arvioimaan ja kehittämään työtäsi.

Koulutus toteutetaan pääosin itsenäisenä verkkokoulutuksena. Koulutus sisältää verkossa tapahtuvan oppimisen lisäksi aloitusinfon, yhden harjoituspäivän sekä yhden näyttöpäivän Tredu Santalahdentien älykodissa.

Seuraava koulutus alkaa 12.4.2023.

Aloitusinfo: 12.4. klo 8-12 Tredu Santalahdentie
Harjoituspäivä: 10.5. klo 8-16 Tredu Santalahdentie
Näyttöpäivä: 16.5. klo 8-16 Tredu Santalahdentie

Koulutus soveltuu sinulle

Joka olet valmis lähi- tai sairaanhoitaja. Sinulla täytyy olla sosiaali- ja terveysalan työpaikka opintojen aikana, jotta voit osallistua koulutukseen.

Näin haet

Hae koulutukseen täyttämällä hakulomake Tredun Wilma-järjestelmässä. Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat vahvistuksen sähköpostiisi. Koulutukseen hakijoille järjestetään haastattelu. Sinuun ollaan yhteydessä ja sovitaan haastatteluajasta.

Oppisopimus

Kun koulutus suoritetaan oppisopimuksella, suurin osa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu opiskelijan omalla työpaikalla. Tällöin opiskelija sopii työnantajansa kanssa oppisopimuskoulutuksen aloittamisesta tai hankkii itse koulutukseen soveltuvan työpaikan. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta

Ota yhteyttä Tredun oppisopimuspalveluihin tai alakohtaiseen koulutustarkastajaan ennen ilmoittautumista. Yhteystiedot löydät Oppisopimuskoulutussivulta

Täytä ilmoittautumislomake sen jälkeen täällä:
Ilmoittautumislomake oppisopimuskoulutukseen
Ilmoittautumislomake yrittäjän oppisopimuskoulutukseen

Kysy lisää


Koulutuksen sisältö ja toteutus
Lehtori Marja-Leena Tuomola
sähköposti Marja-Leena.L.Tuomola@tampere.fi
puhelin 050 518 9463

Koulutukseen hakeutuminen
Koulutussuunnittelija Marina Leino
sähköposti marina.leino@tampere.fi
puhelin 040 711 5414

Oppisopimuskoulutus
Koulutustarkastaja Jaana Virtanen
sähköposti jaana.p.virtanen@tampere.fi
puhelin 050 329 5713