Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto

Tuotannon työnjohtaja

Työnjohtajan työssä tarvittavaa keskeistä osaamista nyt ja tulevaisuudessa on ihmisten johtaminen, talouden ymmärrys sekä kehittämisosaaminen!

Haku käynnissä!

Hae oppisopimuskoulutukseen

Hakuaika
Jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimus
Toimipiste
Tampere Hepolamminkatu
Opinnot alkavat
Joustavasti
Hinta
Maksuton

Mitä koulutus sisältää?

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinnon avulla saat valmiuksia johtaa vastuualueesi henkilöstöä ja tuotantotyötä, kehittää ja johtaa teollisuuden prosesseja sekä toimia asiantuntijatehtävissä organisaation turvallisuus- ja ympäristöalan ohjeiden mukaisesti. Koulutus tarjoaa työkaluja arjen johtamiseen jo esimiestehtävissä toimiville tai, jos haluat edetä työnjohtajaksi. Voit myös suorittaa yhden tutkinnon osan tai tutkinnon osia.

Tutustu tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinnon perusteisiin.

Koulutuksen suunniteltu kesto on n. 1,5-2 vuotta, henkilökohtaisen suunnitelman mukaan ja aloittaa voit joustavasti. Opiskelu tapahtuu työn ohessa, lähipäiviä on n. 1-2 pv/kk, lisäksi etä-/verkko-opetusta.

Koulutus soveltuu sinulle

Koulutus on suunnattu teollisuuden- ja tuotantoalojen työjohto- tai esimiestehtävissä toimiville. Myös yrittäjä voi kasvattaa osaamistaan oppisopimuksella.

Näin haet

Kun koulutus suoritetaan oppisopimuksella, suurin osa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu opiskelijan omalla työpaikalla. Tällöin opiskelija sopii työnantajansa kanssa oppisopimuskoulutuksen aloittamisesta tai hankkii itse koulutukseen soveltuvan työpaikan. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta.

Ota yhteyttä Tredun alakohtaiseen koulutustarkastajaan ennen ilmoittautumista, yhteystiedot alla.

Täytä ilmoittautumislomake sen jälkeen:
Ilmoittautumislomake oppisopimuskoulutukseen tai
Ilmoittautumislomake yrittäjän oppisopimuskoulutukseen

Kysy lisää

Koulutustarkastaja

Mikko Heikkinen