Tredu tekee hyvää Lastenklinikoiden Kummien kanssa 

Juhlavuoden kunniaksi Tredu on mukana Lastenklinikoiden Kummit ry hyväntekeväisyyskampanjassa keräämässä varoja lapsille ja nuorille. Keräys kohdistuu Tampereen yliopistollisen sairaalan Lastenklinikalle, joka tarjoaa lasten ja nuorten erikoissairaanhoidon palveluja. Potilashoidon lisäksi klinikan tehtäviin kuuluu esimerkiksi lääketieteellinen ja hoitotieteellinen tutkimustoiminta sekä lääkäreiden ja hoitohenkilökunnan koulutus. 

Tredu haastaa nyt kaikki yhteistyökumppanit, henkilöstön, nykyiset ja entiset opiskelijat ja huoltajat mukaan hyvän tekemiseen! Voit olla mukana juhlistamassa merkkivuotta kanssamme ja tehdä hyvää osallistumalla keräykseen haluamallasi summalla. Kiitos, että autat ja teet kanssamme hyvää tukemalla lapsia ja nuoria. 

Lähde mukaan tästä ja tee hyvää!

Lastenklinikoiden Kummit ry on perustettu vuonna 1993, ja se on tehnyt koko toimiaikanaan lahjoituksia n. 40 miljoonan euron edestä. Apua tarvitaan kuitenkin edelleen jatkuvasti. Suurin osa hoidosta nyt ja tulevaisuudessa kustannetaan yhteiskunnan varoin, mutta lahjoitusvarojen avulla pystytään kuitenkin tarjoamaan enemmän. Esimerkiksi nykyaikaisia hoitolaitteita voidaan saada nopeammin ja rikkoutuneiden tilalle hankkia uusia, joiden uusimiseen sairaalalla ei muutoin olisi varaa. 

Enemmän tietoa Lastenklinikoiden Kummit ry:stä ja varojen käyttökohteista löydät täältä.