Ammatilliselle koulutukselle arvostusta ja kiitosta Tredu 10 vuotta -vastaanotolla

Osana Tredun 10-vuotisjuhlavuotta Tredun opiskelijoita, henkilöstöä ja yhteistyökumppaneita kutsuttiin Tampereen kaupungin juhlavastaanotolle Raatihuoneelle 28.9.2023.

“Onnea tredulaiset ja ammatillisen koulutuksen toimijat”, onnitteli apulaispormestari Ilkka Sasi Tredu 10 vuotta -vastaanoton kutsuvieraita. Apulaispormestari Ilkka Sasi kiitteli tervetulopuheessaan ammatillisen koulutuksen toimijoita elinvoiman ja kilpailukyvyn eteen tehdystä työstä. Hän muistutti alueen pitkästä ja kunniakkaasta historiasta ammatillisen koulutuksen saralla ja toivoi Tredun jatkavan uraauurtavaa työtä ammatillisen koulutuksen puolesta myös tulevaisuudessa muuttuvan maailman keskellä.

Aluepäällikkö Pirjo Pitkänen Attendolta korosti onnittelutervehdyksessään inhimillisten kohtaamisten merkitystä, mikä yhdistää Tredua ja useita alueen yrityksiä. Erilaiset kohtaamiset ovat menestyksen ja hyvinvoinnin tae niin työelämässä kuin arjessa ylipäätään – ne ovat jokaiselle mahdollisuus oppia uutta ja rikastaa omaa elämää.

Pirkanmaan rooli Suomen viennin tukipilarina ja osaavan työvoiman tarve tulivat esille Agco Powerin toimitusjohtaja Juha Tervalan puheenvuorossa. 10-vuotiaalla Tredulla on paljon annettavaa Pirkanmaan alueen yrityksille nyt ja tulevaisuudessa, ja yhteistyön avulla voidaankin luoda uutta ja valaa toivoa tulevaisuuteen.

Osaamisen kautta Suomi menestyy, joten mennään yhdessä voimalla tulevaisuuteen.

Juha Tervala, Agco Powerin toimitusjohtaja

Ammatillisen koulutuksen kehittäjille ansioristit

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE:n myöntämät ansioristit luovutettiin Tredun kehittämispäällikkö Tiina Kaumalle pitkäaikaisesta sitoutumisestaan ja vaikuttavasta työstään oppimisen ja osaamisen johtamisen kehittämisessä ja turvallisuuspäällikkö Eerik Laulajaiselle ansiokkaasta panoksestaan oppilaitosturvallisuuden ja työturvallisuuden kehittäjänä. Ansioristi on tunnustus pitkäaikaisesta sitoutumisesta ja vaikuttavasta työstä ammatillisen koulutuksen kehittämiseksi.

Tilaisuudessa jaettiin myös Tredun pöytästandaareja. Tredun viirin sai muun muassa erityisesti tänä juhlavuonna omassa tehtävässään ja toimissaan Tredun arvoja rohkeesti, reteesti ja reilusti edistänyt opiskelija, Taitajien taitaja Viljami Turve. Raatihuoneen vastaanotolla kuultiin myös Tredun opiskelijoiden Olga Chistiakovan ja Eeva Kotkasen esittämää musiikkia ja herkuteltiin Tredun opiskelijoiden valmistamilla leivonnaisilla.