Attendon hemmottelutilaisuudessa keskusteltiin ura- ja koulutuspoluista

Attendon hemmottelutilaisuus

Tredun yhteistyökumppani Attendo Oy järjesti henkilöstölleen ja uusille rekrytoitaville hemmotteluiltapäivän Tredun Helmessä. Ravintola- ja catering-alan opiskelijat loivat hemmottelun puitteet ja makuelämyksiä kesäisillä tarjoiluilla, kosmetologiopiskelijat toteuttivat hemmotteluhoitoja ja puhdistuspalvelualan opiskelija kiillotti opettajansa kanssa vieraiden koruja.

Pöydissä keskusteltiin vilkkaasti koulutus- ja työurapoluista Attendolla sekä Tredussa – niin soten ja hoivan kuin ravintola- ja puhdistuspalveluidenkin parissa. Idea hemmotteluiltapäivästä syntyi rekrytointikoordinaattori Kirsi Seitovaaran mielessä jo kevään alussa, ja nyt tyytyväisin mielin elettiin ideaa todeksi ja suunniteltiin toimintatavalle jatkoja.

– Meidän puolelta tapahtuma sai kiitosta, ja johtajat myös innostuivat monista koulutusmahdollisuuksista, joita alkavat jalkauttamaan yksiköihinsä. Itse olen hyvin iloinen tapahtumasta; se oli oikein onnistunut, ja tunnelma oli rento ja lämmin. Hoidot ja tarjottavat olivat erinomaisia ja kävijöiden palaute tapahtumasta erittäin positiivista, Seitovaara kommentoi.

– Hemmotteluiltapäivä oli oikein hyvä harjoittelumahdollisuus myös opiskelijoille, kauneusalan opettaja Sini Saarinen kertoo.

Tervetulosanat ja Tredun tiimin esitteli koulutuspäällikkö Kaisa Kukkohovi, ja palveluvastaava Ritva Rapatti kertoi Tredu Helmen palveluista. Attendon tervetulosanat lausui rekrytointikoordinaattori Kirsi Seitovaara ja yksiköitten johtajat omasta puolestaan.

– Oli niin kivaa tehdä yhdessä – ja voi miten hienoja opiskelijoita meillä on, hehkuttaa tapahtuman järjestelyihin osallistunut opinto-ohjaaja ja asiakasvastaava Minna Arvonen.

Tredun palveluissa tapahtuu

Kehitämme koko ajan Tredun opiskelijoiden ja toimipisteiden tarjoamia palvelujen valikoimaa verkkosivuillamme sekä verkkokaupassa. Syksyn mittaan selkiytämme verkkokaupan tarjontaa sekä lisäämme valikoimaan valmiita palvelu- ja tuotepaketteja, jotka on helppo klikata ostoskoriin ja maksaa verkossa.

Jos haluat järjestää räätälöidyn tilaisuuden Tredun Helmessä, kuten ihanan hemmottelu- ja kohtaamishetken, ota yhteyttä: