Lastenklinikoiden Kummit ja Tredu yhteistyö, Tredun taksvärkkipäivä 13.10.2023

Tredu toimii Lastenklinikoiden kummien kumppanuusoppilaitoksena vuoden 2023 ajan ja näin pääsemme tekemään hyvää monella tavalla tärkeälle ja ajankohtaiselle asialle. Tavoitteemme on erilaisten tapahtumien avulla kerätä 10 000 euroa tämän vuoden aikana. Kerätyt varat tukevat lasten ja nuorten hoitoa Tampereen yliopistollisessa sairaalassa.

Yhtenä varainhankinnan muotona järjestämme Tredussa taksvärkkipäivän eli päivätyökeräyksen perjantaina 13.10.2023. Taksvärkkiin osallistuvat opiskelijat lahjoittavat päivätyöstään ansaitsemastaan palkkiostaan 10,00 euroa Lastenklinikoiden kummien digilipaskeräykseen.

Taksvärkkipäivään osallistuminen on opiskelijoille vapaaehtoista ja heille, jotka eivät osallistu, päivä on normaali koulupäivä työjärjestyksen mukaisesti. Jos ryhmästä kaikki opiskelijat osallistuvat taksvärkkiin, henkilöstö tekee muita heille annettuja tehtäviä työjärjestyksen mukaisesti. Lisäksi kannustamme Tredun henkilöstöä ja yhteistyökumppaneita lahjoittamaan keräykseen sopivaksi katsomallaan summalla.

Opiskelijat, jotka ovat työssäoppimisjaksolla, eivät osallistu taksvärkkipäivään.

Opiskelijat, jotka osallistuvat taksvärkkipäivään, ilmoittautuvat sitovasti omalle opettajalle 2.10. mennessä.

Taksvärkkituoton lahjoittaminen digilippaaseen tehdään verkkomaksuna, MobilePayn kautta tai luottokortilla maksaen alla olevasta linkistä. Maksusuoritus tehdään taksvärkkipäivänä 13.10. ja nimikenttään kirjoitetaan opiskelijan ryhmätunnus, etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain seurantaa varten.

https://oma.kummit.fi/team/tredu-tekee-hyvaa

Tehdään yhdessä hyvää ja kannustetaan opiskelijoita osallistumaan päivätyökeräykseen hyvän asian puolesta!

Lisätiedot:
Mervi Junno-Uski
lehtori, opiskelijakuntakoordinaattori
050 339 9955
mervi.junno-uski@tampere.fi