Tredu juhlii 10-vuotissyntymäpäiväänsä Särkänniemessä torstaina 24.8.

Särkänniemen karuselli

Särkänniemen huvipuisto on vain tredulaisten käytössä torstaina 24.8. klo 14-18. Ovet Särkänniemeen aukeavat klo 13.00, jolloin alueella pääsee maksutta Koiramäen eläinpuistoon, Akvaarioon, Näsinneulan näkötorniin ja Sara Hildénin taidemuseoon. Huvipuiston portit aukeavat klo 13.45 ja Särkänniemen peli- ja myyntipisteet ovat avoinna. Tapahtuman avaus ohjelmalavalla klo 14.00. Ohjelmalavalla päivän aikana mm. yhteistyökumppaneiden tervehdyksiä ja Tredun talentit.

Opiskelijoiden koulupäivä alkaa pääsääntöisesti lounaalla oppilaitoksessa. Tredu ei tarjoa tapahtuman aikana Särkänniemessä ruokaa tai välipalaa. Opiskelijoiden päivä päättyy Särkänniemessä. Aamupäivän oppituntien sijaan viihdytäänkin siis iltapäivällä Särkänniemessä. Vakuutukset ovat voimassa, koska päivä on jokaisen työjärjestyksessä. Tapahtuma on savuton ja päihteetön. Särkänniemi vastaa tapahtumapäivänä turva- ja ensiapupalveluista.

Liikkuminen
Opiskelijoiden liikkuminen tapahtuu julkisilla, tilausajolla, Tredun autoilla tai omatoimisesti. Lisätietoa saa OMA-opettajalta tai toimipistepäälliköltä. Toimipisteet ohjeistavat ja infoavat liikkumisesta opiskelijoilta. Tredun puolesta järjestetyistä kuljetuksista ei aiheudu kuluja opiskelijoille. Omatoimisesti liikkuvat vastaavat kustannuksistaan itse. Pysäköinti alueella on päivän aikana ilmaista. Huomio, pysäköintitilaa on Särkänniemen alueella rajoitetusti.

Opiskelijat ja henkilöstö rannekkeilla sisään
Särkänniemeen päästään sisään rannekkeilla. Rannekkeet jaetaan vasta Särkänniemi-päivänä torstaina 24.8. Tredun toimipisteessä tai OMA-opettajan/vastuuopettajan ilmoittamalla tavalla (esim. Särkänniemen portilla). Rannekkeisiin on merkitty päivämäärä, ja ne käyvät Särkänniemen sisäänpääsyyn vain Tredun tapahtumaan kyseisenä päivänä. Rannekkeet jaetaan vain Särkänniemeen saapuville. Rannekkeita on jaossa rajattu määrä Särkänniemen huvittelukapasiteetin sallimissa rajoissa, joten rannekkeita ei jaeta etukäteen.

Mitä mukaan Särkänniemeen?
– Vesipullo
– Taskurahaa tai evästä
– Säänmukaiset vaatteet
– Iloinen juhlamieli
– Tapahtumapäivänä saamasi ranneke

Lisätietoa opiskelijan OMA-opettajalta/vastuuhenkilöltä.