Tredu-kauppa pullistelee opiskelijoiden taidonnäytteitä

Tredu-kauppa

Tredu-kauppa on kehittynyt hotelli Tredun Helmen verkkokaupasta vaiheittain vuodesta 2018. Vuoden 2022 aikana kauppa sai uuden ilmeen ja valikoimaa on laajennettu opiskelijatöinä tehtäviin tuotteisiin ja palveluihin. Lisäksi kaupasta löytyy lyhyt- ja korttikoulutuksia.

Tredu-kauppa toimii opiskelijatöinä toteutettavien tuotteiden verkkokauppana, jotka on mahdollista tilata ja maksaa heti. Lisäksi esillä on palveluja, joiden tilaus ja toimitus tapahtuvat erikseen toimipisteen kautta. Koulutuksista tarjolla on tällä hetkellä lyhyt- ja korttikoulutuksia, kuten työlupakortteja ja vaikkapa drone-koulutusta. Kaupan tarjonnassa näkyy koko Tredun yhteinen sävel. Kaupasta löytyy nimittäin jo tekstiili- ja vaatetus-, rakennus-, auto-, prosessi-, konditoria- ja hyvinvointialan taidonnäytteitä ja valikoima laajenee sitä mukaan, kun innostus kaupasta leviää.

Tredu-kaupan ja hyvinvointikeskus Tredun Helmen palveluvastaava Ritva Rapatti on ponnistanut kauppaa pystyyn yhdessä koulutusalojen kanssa. Nyt kaupan kehitys onkin saatu hyvään vauhtiin yhteisvoimin ja tarjontaa suunnitellaan yhdessä toimipisteiden kanssa.

– Aiemmin tuotteita ja palveluja pidettiin tarjolla puhelimen, paperin ja kynän avulla, ja se oli aikamoista työtä! Kun Tredu-kauppa perustettiin, on se ollut toki iso ponnistus, mutta on hienoa, että tarjonta alkaa olla esillä sähköisesti yhdessä paikassa.

Tällä hetkellä tarjolla on nelisenkymmentä tuotetta. Rapatti listaa hittituotteita eri puolelta Tredua.

– Kangasalan perinteinen käpykakku, Sammonkadun muotialan hiusturbaani, Kurun toimipisteen jätkänkynttilä ja rakennusalan jykevä roskakatos.

Lisäksi esillä on Santalahdentiellä toimivan Tredun Helmen koko kattaus: neljä erilaista hotellihuonetta, hius- ja kauneudenhoitoalan palvelut, kahvila- ja ravintolapalvelut sekä Ikähelmen ja Lasten Helmen tarjonta.

– Nyt olisi hienoa saada sanaa leviämään Tredu-kaupan tarjonnasta ja toki toivomuksiakin saa esittää.

Kauppaa pääsee kurkkaamaan suoraan Tredun etusivulta ja osoitteesta: Tredu – Tampereen seudun ammattiopisto.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

palveluvastaava Ritva Rapatti

puh. 050 513 6600

ritva.rapatti@tampere.fi