Tredu mukana Rekrytorilla 24.1.

Rekrytointitapahtuma

Keskiviikkona 24. tammikuuta Tampereen Koskikeskuksessa järjestettävä Rekrytori-Koulutori on odotettu tapahtuma, joka tuo yhteen yritykset, oppilaitokset ja uutta suuntaa uraan etsivät henkilöt. Tredun osasto on vahvasti mukana tarjoamassa opiskelijoille tietoa eri koulutusvaihtoehdoista. Tredun osastolla on nyt pääpaino koulutustarjonnan esittelyissä. Navi, opot ja koulutussuunnittelijat ovat paikalla vastaamassa kysymyksiin ja antamassa opastusta.

Uusi elementti: Onnenpyörä Tredun osastolla

Tredun osasto tarjoaa myös hauskan lisän tapahtumaan – onnenpyörän! Osallistujat voivat pyörittää onnenpyörää ja voittaa kivoja palkintoja samalla, kun saavat tietoa Tredun koulutusmahdollisuuksista. Onnenpyörä lisää interaktiivisuutta ja tekee Tredun osastosta entistä houkuttelevamman kohteen Koulutorin vierailijoille.

Rekrytori-Koulutori avaa ovensa klo 11–17, ja Tredun osasto toivottaa tervetulleiksi tutustumaan ammatillisen koulutuksen mahdollisuuksiin, pyörittämään onnenpyörää ja saamaan henkilökohtaista opastusta tulevaisuuden urasuunnitteluun. Osaston löydät 1 kerroksesta.