Tredun johtaja Outi Kallioinen siirtyy pois tehtävästään keväällä 2022

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun johtaja, kasvatustieteen tohtori Outi Kallioinen siirtyy pois tehtävästään keväällä 2022. Taustalla on henkilökohtaiset syyt. Outi Kallioinen aloitti Tredun johtajana 5.3.20218. Kallioinen ilmoitti siirtymissuunnitelmistaan Tredun henkilöstölle 31.8.2021.

 

─ Tredu on mielestäni nyt erittäin vahvassa strategisessa kehitysvaiheessa, kiitos osaavan henkilökunnan. Olemme yhdessä saaneet paljon aikaan näinä reiluna kolmena vuotena. Tredun uudistaminen ja tulevaisuuden rakentaminen lähti liikkeelle strategiatyöstä sekä organisaatiouudistuksesta, jotka toteutettiin vuonna 2018. Organisaatiokulttuuria sekä johtamista on uudistettu määrätietoisesti. Samoin on otettu haltuun reformi, vuosityöaika, jatkuva haku, uusi rahoitusmalli, jne. Yhteisen matkan varrella olemme myös oppineet paljon, Outi Kallioinen sanoo.

Kallioisen johtajakaudella Tredua ja ammatillista koulutusta Pirkanmaalla on uudistettu laajalla rintamalla myös yhteistyökumppaneiden kanssa. Uuden johtajan rekrytointi käynnistetään syksyllä.

 

Tredu on Suomen 2. suurin ammatillinen kouluttaja. Tredulla on 12 sopimuskuntaa ja 14 toimipistettä. Tredu toimii Pirkanmaalla kahdeksan kunnan alueella. Vuonna 2020 Tredun liikevaihto oli 91,1 milj. € ja henkilöstömäärä 1064. Tredun isäntäkunta on Tampereen kaupunki. Tredu kuuluu Tampereen kaupungin elinvoima ja kilpailukyky palvelualueeseen.

 

Teksti:


Elina Vahtera