Tredun kaksoistutkintolaiset juhlivat penkkareissa 8.2.2024

Tredulaisia rekan kyydissä

Tredun kaksoistutkintolaiset ovat innolla mukana penkkareissa, jotka järjestetään torstaina 8.2.2024. Tämä on hieno tilaisuus, jossa nuoret voivat juhlistaa kouluaikojensa loppua ennen valmistumista. Tredun penkkarilaiset suorittavat sekä ammatillisen että ylioppilastutkinnon.

Tampereen penkkariajot järjestetään torstaina 8.2.2024 klo 13–14 Hämeenpuistossa. Tredulta kulkueeseen osallistuu kolme rekkaa, yksi kyydittää Hepolamminkadun ja kaksi Santalahdentien toimipisteen opiskelijoita.

Tredu järjestää kaksoistutkintoa kaikissa perustutkinnoissa ja kaikissa toimipisteissä yhteistyössä lukiokoulutuksen kanssa. Lukiokoulutukseen kuuluu perinteisesti sekä vanhojenpäivä että penkkarit. Myös Tredu järjestää nämä perinteet kaksoistutkintolaisille.

Kaksoistutkinto mahdollistaa ammatillisen perustutkinnon suorittamisen yhdessä ylioppilastutkinnon kanssa. Tredussa voit opiskella ammatillisen perustutkinnon lisäksi siis myös lukio-opintoja. Kaksoistutkinto antaa vahvat jatko-opintovalmiudet ja monipuolisen koulutuksen.

Toivotamme kaikille kaksoistutkintolaisille ja penkkareihin osallistuville iloista ja ikimuistoista päivää!

Tämän tiedotteen laadinnassa on käytetty tekoälyä.

Lisätiedot

Opinto-ohjaaja

Jaakko Saulamaa