Tredun Täyskymppi-podcast – Sukella Tredun maailmaan

Tredun juhlavuoden juhlinta jatkuu edelleen! Nyt jokaisella on mahdollisuus sukeltaa syvemmälle tredulaisten tarinohiin ja siihen, mikä tekee Tredusta täydenkympin Tredun. Täyskymppi on kurkistus Tredun kulissien taakse, tarjoten värikkään kavalkadin keskusteluja, tarinoita ja kokemuksia Tredusta vuosien varrelta. Mukana on iso joukko niin Tredun opettajia, henkilöstöä kuin opiskelijoitakin. 

Kuuntele ja uppoudu mukaan Tredun tarinaan! 

Tredun Täyskymppi-podcast juhlistaa Tredun juhlavuotta tarjoamalla kuuntelijoilleen mielenkiintoisia keskusteluja oppilaitoksen monipuolisista teemoista. Podcastin aiheet koostuvat urheilutoiminnasta, kestävästä kehityksestä, digitaalisista oppimisympäristöistä, yrittäjyydestä, kansainvälisyydestä, työharjoittelusta, opiskeluhuollosta, erilaisista opiskelutavoista, simulaattoreiden käytöstä Tredussa sekä henkilökohtaistamisesta ja osaamisperustaisuudesta. Jokainen jakso valaisee Tredun monipuolista tarjontaa ja vahvaa panostusta opetukseen ja oppimiseen. Keskustelut tarjoavat kuuntelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia lisää Tredun monipuolisista mahdollisuuksista ja vahvuuksista. 

Täyskymppi on kuunneltavissa Spotifyssä – ensimmäiset jaksot löytyvät jo sieltä! Jaksoja tulee kokonaisuudessaan kymmenen jakson verran ja uudet jaksot ilmestyvät aina maanantaisin.