Tule osaksi koko Tredun yhteistä Särkänniemen tapahtumaa!

Kuvituskuva Särkänniemestä

Mainoskumppanuuksien myynti on nyt päättynyt.

Juhlistamme Tredun 10-vuotissyntymäpäivää ja koko ammatillista koulutusta yhdessä opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa Särkänniemessä torstaina 24.8.2023 klo 14–18. Tapahtumaan odotetaan noin 8 000 osallistujaa.

Tule mainoskumppanina osaksi tapahtumaa ja vietä kanssamme ikimuistoinen juhlapäivä. Särkänniemen tapahtuma on yrityksellenne mainio paikka tavata potentiaalisia tulevia työntekijöitä, markkinoida omia tuotteitanne ja palveluitanne, juhlia ammatillisen koulutuksen merkittävyyttä, verkostoitua ja tiivistää yhteistyötä eri alojen asiantuntijoiden kanssa.

Me lupaamme näkyvyyttä ennen ja jälkeen tapahtuman sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässämme somessa, uutiskirjeissämme sekä juhlissamme, jotka tavoittavat Tredun 17 000 opiskelijaa, 1 400 työntekijää, tuhansia seuraajia sekä satoja yhteistyökumppaneita.

Mainoskumppanuuksien myynti on päättynyt. Lisätietoja: Sari Korju, p. 040 356 7979, sari.korju@tampere.fi. Yksityiskohdista sovitaan erillisellä sopimuksella.

”Tervetuloa juhlimaan kanssamme!”

Kirsi Viskari johtaja, ammatillinen koulutus, Tampereen seudun ammattiopisto
Tredun särkäniemipäivän sponsoripaketit

Mainoskumppanuuspaketteja on kolmea eri tasoa (kulta, hopea ja pronssi), ja hinnat vaihtelevat sisällöstä riippuen 500–1900 € välillä.