Retee ja reilu logistiikkapäivä

Tule tutustumaan logistiikka-alaan, sen yrityksiin ja Treduun logistiikan tulevien ammattilaisten kouluttajana! Päivässä paljon nähtävää ja koettavaa.

Reteessä ja reilussa logistiikkapäivässä Hepolamminkadun J-talon terminaalihalliin ja piha-alueelle levittäytyvät messutyyliin useat logistiikka-alan yritykset ajoneuvojensa kanssa.

Paikalle voi tulla kuulemaan logistiikka-alan opiskelusta sekä työnäkymistä, tapaamaan alan yrittäjiä ja työnantajia tai vain tutustumaan ja ihailemaan erilaisia koneita ja laitteita. Koko logistiikka-ala on tapahtumassa monipuolisesti esillä!

  • Tutustu Tredun logistiikan koulutuksiin
  • Tapaa alan yritysten edustajia ja ihaile heidän kalustoaan
  • Seuraa opiskelijoiden työnäytöksiä
  • Kokeile Tredun eri ajosimulaattoreita
  • Osallistu kilpailuihin ja voita palkintoja
  • Juo kahvit ja nauti tredulaisten valmistamaa makkaraa

Mukana olevat yritykset ja toimijat: Atro Vuolle Oy, CMA-CGM Finland Oy Ab, DB Schenker, ED-Logistiikka Oy, Hinausautot K. Sulinko Oy, Hämeen TavaraTaxi Oy, Image Wear Oy, Jakopalvelu Oy, Kaukokiito, Lassila & Tikanoja Oyj, Liuttu Logistiikka Oy, Länsilinjat Oy, Mansoniemi Transport Oy, Onnibus.com Oy, Pirkanmaan Tilausliikenne Oy, Oy Pohjolan liikenne Ab, Posti Group Oyj, Punaisen ristin logistiikkakeskus, Rahtarit ry, Scania Oy, Tampereen kaupunkiliikenne TKL, Tampereen Seudun Kuljetusyrittäjät ry SKAL, Tavo Oy, Team Niemi Oy, Tilausajokuljettajat ry, Valkeakosken liikenne Oy, Väinö Paunu Oy