Retee ja reilu logistiikkapäivä

Tule tutustumaan logistiikka-alaan, sen yrityksiin ja Treduun logistiikan tulevien ammattilaisten kouluttajana! Päivässä paljon nähtävää ja koettavaa.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty ja suuren suosion saavuttanut Retee ja reilu logistiikkapäivä tulee taas! Elokuussa Hepolamminkadun J-talon terminaalihallissa ja piha-alueella on jälleen näytillä laaja kattaus logistiikka-alan yrityksiä ja toimijoita sekä heidän kalustoaan.

Paikalle voi tulla kuulemaan logistiikka-alan opiskelusta sekä työnäkymistä, tapaamaan alan yrittäjiä ja työnantajia tai vain tutustumaan ja ihailemaan erilaisia koneita ja laitteita. Koko logistiikka-ala on tapahtumassa monipuolisesti esillä!

  • Tutustu Tredun logistiikan koulutuksiin
  • Tapaa alan yritysten edustajia ja ihaile heidän kalustoaan
  • Seuraa opiskelijoiden työnäytöksiä
  • Kokeile Tredun eri ajosimulaattoreita
  • Osallistu kilpailuihin ja voita palkintoja
  • Maistele tredulaisten valmistamia ruoka-annoksia ja jäätelöä

Lue tunnelmia viime vuoden Logistiikkapäivästä Tredun uutisesta täältä!

Mukana olevat yritykset ja toimijat:

DB Schenker, ED-Logistiikka Oy, Ekeri Oy, Enset Oy, Hervannan Kaivin Oy, Hiab Suomi, Hinausautot K. Sulinko Oy, Hämeen ammatti-instituutti Oy, Hämeen TavaraTaxi Oy, IKEA Tampere, Ilmavoimien Ilmasotakoulu, Image Wear Oy, Iveco Finland Oy, Jakopalvelu Oy, Kangasalan Piha ja Lava Oy, Koiviston Auto Tampere, Kuljetus A. Mansoniemi Oy, Lassila & Tikanoja Oyj Liuttu Logistiikka Oy, Logisnext Finland Oy, Länsilinjat Oy, Nordic Truckcenter Oy, Onnibus.com Oy, Pirkanmaan Kuljetuspalvelu Oy, Oy Pohjolan Liikenne Ab, Rahtarit ry, Renault Trucks, Scania Suomi Oy, Tampereen Aluetaksi Oy, Tampereen Kaupunkiliikenne TKL, Tampereen Seudun Kuljetusyrittäjät ry SKAL, TAVO Oy, Tietorahti Oy, Tilausajokuljettajat ry, Toyota Material Handling Finland Oy, Turtolan Kaivin OyValio Oy, Valkeakosken liikenne Oy, Veho Trucks, Vekka Group Oy, Volvo Finland Ab, Work Cars Oy.

Lista päivittyy.