Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Taloushallinto (at)

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Kirjanpitäjä, palkanlaskija ja taloushallinnon osaaja, tarvitsetko varmuutta tilinpäätöksen laatimiseen? Tunnetko tuloslaskelman ja taseen erät ja niiden erityispiirteet? Hektisen arjen keskellä kaipaatko apua työlainsäädännön tulkintaan ja verohallinnon ohjeisiin? Kirjanpidon, palkanlaskennan ja taloushallinnon asiantuntija -koulutus tarjoaa syvällisempää ymmärrystä taloushallinnon ajankohtaisista asioista.

Tai kiinnostaisiko ura taloushallinnon parissa. Taloushallinnon osaamisala soveltuu sinulle, jos hallitset jo alan perustiedot ja -taidot. Tule meille opiskelemaan kirjanpitäjäksi tai palkanlaskijaksi. Kirjanpitäjistä, palkanlaskijoista ja muista taloushallinnon ammattilaisista on kysyntää.

Liiketoiminnan ammattitutkinnon, taloushallinnon osaamisalan suoritettuasi sinulla on ammattitaitoa ja osaamista työskennellä kirjanpidon, palkanlaskennan, reskontran hoitamisen tai tilinpäätöksen laadinnan tehtävissä tilitoimistoissa, yrityksissä tai julkishallinnossa.


Taloushallinnon ammattilainen on palvelunhaluinen ja toimii vastuullisesti organisaation sisäisissä ja ulkoisissa yhteyksissä. Hänellä on halu kehittyä omalla ammattialalla kehittymistä ja seurata alalla tapahtuvia muutoksia. Muita tärkeitä asioita alalla toimiessa ovat:

 • vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot
 • tarkkuus
 • stressinsietokyky
 • ajankäytön hallinta
 • joustavuus
 • hyvät tieto- ja viestintätekniikan taidot
 • matemaattiset taidot

Yhteistyöyrityksemme hakevat harjoittelijoita

Gallant Oy

Tredu laajentaa yhteistyötä talouden asiantuntijatalo Gallant Oy:n kanssa, voit suorittaa taloushallinnon tutkinnon osia Gallantilla.

Tutkinnon osat, joita voit suorittaa harjoittelussa Gallant Oy:ssä:

 • reskontran hoitaminen
 • palkanlaskennan hoitaminen
 • henkilöstöpalvelut
 • kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen hoitaminen
 • tilinpäätös ja verotus

Gallant on kasvava ja kehittyvä työnantaja, jonka toimipisteet sijaitsevat kahdeksalla eri paikkakunnalla: Tampereella, Valkeakoskella, Parkanossa, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Iisalmessa, Savonlinnassa ja Espoossa. Gallant on talouden asiantuntijatalo, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisesti talouden, henkilöstöhallinnon, verotuksen ja yritysjuridiikan ratkaisuja ja palveluja.

Gallant tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia tuleville talouden asiantuntijoille. Haku harjoitteluun Gallant Oy:n nettisivujen kautta. Mainitse harjoitteluhakemuksessasi Kerro itsestäsi -kohdassa, että olet hakenut Tredun ammattitutkintoon.


Lue lisää: Ulkoinen linkkihttps://gallant.fi/


Monetra Pirkanmaa Oy

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin.

Tarjoamme asiakkaillemme kattavasti talous- ja HR- sekä palkkapalveluita. Asiakkainamme on niin kaupunkeja ja kuntia ja heidän yhtiöitään kuin myös kuntayhtymiä sekä säätiöitä. Monetra Pirkanmaa Oy:n toimipaikat sijaitsevat Tampereella, Sastamalassa ja Parkanossa.

Haemme harjoittelijoita palkanlaskentaan ja taloushallintoon niin reskontratyöhön kuin kirjanpitoon, sekä asiakaspalveluun.

Isossa talossa pääsee mukaan monenlaiseen kehittämiseen ja projektityöhön sekä kehittämään omaa osaamistaan eri urapolkujen kautta. Meillä arvostetaan ennen kaikkea aktiivista työotetta ja hyvää asennetta, substanssipuoleen tarjoamme kyllä kattavan perehdytyksen. Etätyöt ovat meillekin tulleet jäädäkseen, ja monia töitä pystyykin tekemään paikkariippumattomasti.

Suoritettavia tutkinnon osia:

- palkanlaskennan hoitaminen
- kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen hoitaminen
- tilinpäätös ja verotus
- asiakaspalvelu
- reskontran hoitaminen

Lue lisää:
Ulkoinen linkkihttps://www.monetra.fi/pirkanmaa/

Haku harjoitteluun tapahtuu kuntarekry -portaalin kautta, mutta parhaiten työpaikkailmoitukset löytyvät nettisivuilta. Ulkoinen linkkihttps://www.monetra.fi/meille-toihin/

HUOM! Muista myös hakea koulutukseen oikeasta yläkulmasta kohdasta: Lisätietoa ja hae opiskelemaan


Liiketoiminnan ammattitutkinto

Liiketoiminnan ammattitutkinto sopii liiketoiminnan eri tehtävissä työskenteleville mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoaan. Osaamisalan ja valinnaisuuksien pohjalta tutkinnon suorittanut voi toimia erilaissa liiketoiminnan asiantuntijatehtävissä esim. myynnissä, markkinoinnissa, taloushallinnossa, finanssipalveluissa, assistentin tai sihteerin tehtävissä tai aulapalvelutehtävissä. 

Liiketoiminnan ammattitutkinnossa (150 osp) on kuusi osaamisalaa. Tredussa on mahdollista opiskella neljää osaamisalaa:

 • liiketoiminnan palveluiden osaamisala
 • myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala
 • finanssipalveluiden osaamisala
 • taloushallinnon osaamisala